Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 5/9/11 Προς: τα μέλη

A.Π: 66

Θέμα : Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις σε ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής ζωής και στην εκπαίδευση είναι δραματικές. Η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, μέσα από την εφαρμογή μνημονίου και μεσοπρόθεσμου, οδηγούν καθημερινά στη φτώχεια και την εξαθλίωση τα λαϊκά στρώματα και τον κόσμο της εκπαίδευσης, με τη συνεχή μείωση των μισθών μας και την υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου. Τα προβλήματα και η κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πρωτόγνωρα.

Τα δεδομένα απαιτούν να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να αντιπαλέψουμε αυτές τις πολιτικές και τους υποστηρικτές του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός, είναι ανάγκη να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.

Σας καλούμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:30 π.μ, στο 3ο Δ. Σ. Κορωπίου με

Θέματα: 1) Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και στο οικονομικό πεδίο.

2) Οργάνωση και τρόποι δράσης.

Είναι απαραίτητη η παρουσία ΟΛΩΝ μας.

Σ.Σ. Παρακαλούνται οι διευθύντριες και οι διευθυντές των σχολείων να οργανώσουν το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις των συναδέλφων, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στη Γ.Σ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Ρούπας Ελένη Κανελλοπούλου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση