Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Υπεύθυνους παρατάξεων

Θέμα: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στο 3ο Δ.Σ. Κορωπίου.

Ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

Ημερήσια Διάταξη

9.00 – 9.15 π.μ. Προσέλευση-Εκλογή Προεδρείου.

9.15 – 9.30 π.μ. Χαιρετισμός από τους αιρετούς.

9.30 – 9:40 π.μ. Παρουσίαση των προτάσεων της εισήγησης της ΔΟΕ από το Δ.Σ.

9:45- 12:00 π.μ. Συζήτηση-τοποθετήσεις-θέσεις-προτάσεις για τα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα και τα θέματα της Η.Δ. της 80ης Γ.Σ. της ΔΟΕ. Τα θέματα ορίζονται και περιγράφονται στο Διδασκαλικό Βήμα και στην Ιστοσελίδα της ΔΟΕ.

12.00- 12.30 π.μ. Αποφάσεις και ψηφίσματα

1:00-5:00 μ.μ. ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων για την 80η Γ.Σ. του κλάδου.

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη. Η συμμετοχή μας διασφαλίζει τη δυνατότητα να πάρουμε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, για να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα, με τα οποία είμαστε αντιμέτωποι.

Να είμαστε όλοι εκεί

Για την ανάδειξη αντιπροσώπων μπορούν να καταθέσουν ψηφοδέλτια οργανωμένες παρατάξεις και μεμονωμένοι συνάδελφοι. Η κατάθεση των ψηφοδελτίων γίνεται μέχρι την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 5:00 μ.μ. Την ημέρα εκείνη θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για την επικύρωση των ψηφοδελτίων. Πέρα από αυτή την ημερομηνία σε θα γίνεται δεκτή κατάθεση ψηφοδελτίων.

Διευκρινίσεις

Στη Γ.Σ. έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι οι συνάδελφοι που έχουν καταβάλλει τη συνδικαλιστική τους συνδρομή. Για τους μόνιμους και αναπληρωτές συναδέλφους από τον κρατικό προϋπολογισμό οι συνδρομές έχουν ήδη κρατηθεί από τη μισθοδοσία τους. Για τους υπόλοιπους συναδέλφους, σύμφωνα και με την απόφαση της 79ης Γ.Σ. του κλάδου, ισχύουν τα εξής για το ύψος και τον τρόπο καταβολής της συνδρομής: αναπληρωτές ΕΣΠΑ 34 ευρώ, ΑΜΩ και ωρομίσθιοι 10 ευρώ και ωρομίσθιοι 4 ωρών 1 ευρώ. Στο χώρο της Γ.Σ. μπορεί να γίνει η οικονομική τακτοποίηση των παραπάνω συναδέλφων στον ταμία του Συλλόγου.

Η άδεια που έχει εκδοθεί από τη Δ/ντρια Εκπαίδευσης, μετά από αίτημα του Συλλόγου, αφορά τα μέλη του Συλλόγου, εκπαιδευτικούς Π.Ε. και δόθηκε για την άσκηση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας