Φωτο/video !!Όργιο βίας και καταστολής στο ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! Δεν μας τρομοκρατούν, μας πεισμώνουν και μας ενώνουν στον αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου!

Print Friendly, PDF & Email

Δυναμικό παρόν του συλλόγου μας στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Δεκάδες συνάδελφοι από σχολεία ευθύνης του συλλόγου  συμμετείχαν στη μαζική πανεκπαιδευτική κινητοποίηση.

Μετά την απαράδεκτη προσφυγή της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. στα δικαστήρια προκειμένου να σταματήσει την καθολική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση λαιμητόμο του δημόσιου σχολείου, σήμερα απέναντι στη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών και των Συλλόγων Π.Ε. – Ε.Λ.Μ.Ε., αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο: Απρόκλητα και κατόπιν πολιτικής εντολής της κυβέρνησης της Ν.Δ. χτύπησαν με ωμή βία και χημικά την δυναμική πορεία των εκπαιδευτικών στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους.

Η βία και η τρομοκρατία δε θα περάσει!

 

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση και καταστολή, κατ’ εντολή της κυβέρνησης της ΝΔ με χημικά στους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους, καταστολή που συνοδεύει την ομολογία ήττας από την Κεραμέως με την αγωγή στα δικαστήρια για να βγάλει παράνομη την απεργία, βάση του νόμου Χατζηδάκη.

Να υπερασπίσουμε το δικό μας κόσμο, των αναγκών μας!

 

 

 

 

 

Διάφορα video από το όργιο βίας και καταστολής!!

Επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – YouTube

 

Σύνταγμα: Επεισόδια και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – YouTube

 

Φωτογραφίες και video

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας (tvxs.gr)

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail