ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

 

Άγγελος Πούλος

E-mail: poulos.agg@gmail.comhttps://www.facebook.com/poulos.agg

Τηλ :6932250073

Γιάννης Ρούπας

E-mail: groupas0@gmail.comhttps://www.facebook.com/giannis.roupas.3

Τηλ: 6945990525

 

02-09-2022

ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Όπως είναι γνωστό σήμερα είναι η δήλωση προτίμησης για τους αναπληρωτές στον ΟΠΣΥΔ, ώστε να γίνουν οι τοποθετήσεις και να αναλάβουν υπηρεσία στις 5 Σεπτεμβρίου. Άλλη μια νέα «πρωτοτυπία» του ΥΠΑΙΘ που αντί να αναλάβουν υπηρεσία την 1η Σεπτεμβρίου, κόβει ημερομίσθια λες και περισσεύουν στους Συναδέλφους αναπληρωτές.

Όμως με το άνοιγμα του ΟΠΣΥΔ για τις δηλώσεις έγινε αντιληπτό πως δεν εμφανίζονται δεδομένα κενά σε σχολικές μονάδες με αποτέλεσμα να έχουν «εξαφανιστεί»  κενά (ενώ γνωρίζουμε πως υπάρχουν) σε ολόκληρες περιοχές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Συνάδελφοι να μην μπορούν να τα δηλώσουν κάτι που είναι αδιανόητο.

Απαιτούμε:

  • Η Δ/νση ΠΕ Αν. Αττικής να επικαιροποιήσει και να δώσει όλα τα κενά χωρίς καμία εξαίρεση και χωρίς καμία προτεραιοποίηση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Συναδέλφων αναπληρωτών και θα το περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο, να έχουν καθαρή εικόνα για όλα τα υπάρχοντα κενά, ώστε να τα συμπεριλάβουν στη δήλωση προτίμησής τους.
  • Το ΥΠΑΙΘ να προχωρήσει στις απαραίτητες προσλήψεις αναπληρωτών για την κάλυψη όλων των κενών, όπως έχει υποχρέωση, για είναι στελεχωμένες οι σχολικές μονάδες από την πρώτη μέρα που θα υποδεχτούμε τις μαθήτριες και τους μαθητές μας.

 

Αγώνας για τη δημόσια εκπαίδευση και τα δικαιώματα των Συναδέλφων.

 

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail