Πάνω από 300 κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία του συλλόγου μας στην έναρξη των μαθημάτων!!!

Α.Π. 175/ 10-9-15

Προς: ΔΟΕ, Συλλόγους γονέων , τα μέλη

Η παράσταση των συλλόγων στη Δ/νση Αν. Αττικής θα γίνει τελικά τη Δευτέρα 14/9, στις 12:30 σε συντονισμό με τους άλλους συλλόγους εκπαιδευτικών και γονέων της Ανατολικής Αττικής

Μετά την ειδοποίηση της Δ/ντριας Αν. Αττικής στους συλλόγους ότι αδυνατεί να βρίσκεται στη δ/νση την Παρασκευή 11/9 το μεσημέρι που είχαμε ανακοινώσει την παράσταση διαμαρτυρίας η παράσταση ορίστηκε για τη Δευτέρα 14/9 στις 12.30μμ

Επισημαίνουμε ότι επειδή η κατάσταση στα σχολεία του συλλόγου μας είναι έκρυθμη, με τα κενά στα 35 σχολεία και στα 38 νηπιαγωγεία του συλλόγου να ξεπερνάνε τα 300!!! (Διαβάστε περισσότερα για τα κενά στο αναλυτικό ενημερωτικό των αιρετών ΠΥΣΠΕ καλούμε τους συναδέλφους να ενημερώσουν τους γονείς και τους συλλόγους τους σε κάθε σχολική μονάδα για την κατάσταση, να μοιράσουν την απόφαση του συλλόγου μας και να τους καλέσουν να συμμετέχουν μαζί μας στην παράσταση διαμαρτυρίας στη δ/ση Ανατολικής Αττικής ( Λ. Λαυρίου και Ανδρίκου 4 – 1ος όροφος, Γλυκά Νερά ) τη Δευτέρα   14/9/15 στις 12:30μμ .- ιδιαίτερα στα σχολεία με τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Αποφασιστικός αγώνας – κοινός εκπαιδευτικών και γονέων – για να υπερασπίσουμε τη δημόσια εκπαίδευση και την εργασία μας

Το ΔΣ

Για τα τηλέφωνα επικοινωνίας από την ιστοσελίδα του συλλόγου Μέλη Δ.Σ.