Κάλεσμα –ενημερωτική συνάντηση για το πολυνομοσχέδιο και την επίμαχη τροπολογία με γονείς και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  Δήμου Σαρωνικού

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 60-14/5/20                                            Προς: τα μέλη, Ένωση Γονέων Σαρωνικού -συλλόγους Γονέων & κηδεμόνων σχ. μονάδων Π.Ε. Σαρωνικού

18/5 στις 6:30 στον αύλειο χώρο του 1ου Δ.Σ. Καλυβίων (Λεωφ. Σουνίου 22, Καλύβια)

Για άλλη μια φορά η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται σε συνθήκες αιφνιδιασμού μετά την  προσπάθεια από τη μεριά του Υπουργείου Παιδείας να φέρνει εν μέσω πανδημίας και κλειστών σχολείων πολύ σοβαρά νομοθετήματα τα οποία αλλάζουν προς το χειρότερο τη δημόσια εκπαίδευση.

Τόσο η τροπολογία για  την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την  απευθείας μετάδοση  του μαθήματος στις σχολικές τάξεις όσο και το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία ανοίγουν σοβαρούς  και επικίνδυνους δρόμους.

Σας καλούμε να συζητήσουμε το περιεχόμενο των αλλαγών και την υποβάθμιση μορφωτικών δικαιωμάτων  των παιδιών μας σε όλη την κλίμακα της εκπαίδευσης από το νηπιαγωγείο ως το πανεπιστήμιο.

Δευτέρα 18 Μαΐου  2020 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων στις 6:30 το απόγευμα

(τηρώντας τις απαραίτητες υγειονομικές αποστάσεις αλλά  αμβλύνοντας  τις αποστάσεις τις συλλογικότητάς μας ως εκπαιδευτική κοινότητα )

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail