Η Κεραμέως προσπαθεί να βγάλει ΞΑΝΑ παράνομη την Απεργία Αποχή της ΔΟΕ Απαιτούμε να κηρυχθεί ΤΩΡΑ 24ωρη Απεργία την Δευτέρα 26/9 και να είμαστε όλες/ όλοι στα δικαστήρια!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 119 / 22-9-2022                                                                                  Προς: τα μέλη, ΣΕΠΕ, ΔΟΕ, ΥΠΑΙΘ

 

Όλοι στο δρόμο!  Ας γίνουμε ένα ποτάμι όπως στις 11 Οκτώβρη πέρσι.

Ο ολοκληρωτισμός του ΥΠΑΙΘ δεν έχει προηγούμενο! Κατεπείγουσα αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως κατά της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ), ζητώντας την εφαρμογή του ν. 4823/2021 που αφορούν στον Ενδοσχολικό Συντονιστή και τον Παιδαγωγικό Σύμβουλο-Μέντορα σήμερα Πέμπτη στις 11.30 το πρωί και ορίστηκε δικάσιμος στις 13:00 το μεσημέρι! Η αστική δικαιοσύνη για την εργοδοσία κινείται με αστραπιαία ταχύτητα!

Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Δευτέρα 26/9!

Τώρα είναι η ώρα να βγούμε στον δρόμο! Η Κεραμέως, πατώντας στον νομό Χατζηδάκη, αποπειράται να βγάλει, τρίτη φορά, μια ακόμη απεργία των εκπαιδευτικών παράνομη! Να μην περιμένουμε στιγμή!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ :

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Υπογράφουμε ΤΩΡΑ όλες και όλοι τη δήλωση της απεργίας αποχής της ΔΟΕ! Δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε μια γροθιά. Δε θα βρούνε πρόθυμους αναμεσά μας. Η απάντησή μας μέχρι την Δευτέρα πρέπει να είναι ηχηρή! Καλούμε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να κηρύξουν 24ωρη απεργία την Δευτέρα και να είμαστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στα δικαστήρια! Όπως πέρσι στο εφετείο.

Αυτό δημιουργεί πανικό στην Κεραμέως καθώς δε βρίσκει τους πρόθυμους που αναζητούσε στα σχολεία! Η προσφυγή της στα δικαστήρια δείχνει για ακόμα μια φορά την αδυναμία της να αποδεχτεί την ήττα της! Όπως και στην 11η Οκτώβρη, όλος ο κόσμος της εκπαίδευσης την Δευτέρα 26/9 να είναι στο δρόμο! Με δύναμη και μαχητικότητα για το σχολείο και την κοινωνία που ονειρευόμαστε!

Ο ολοκληρωτισμός τους ΔΕΝ θα περάσει!

ΤΑ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΑ, Ο ν. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ (μόλις χτες στην απεργία στις ΔΕΚΟ), Η απαγόρευση των διαδηλώσεων στη νεολαία και σε όποιον αγωνίζεται, η Πανεπιστημιακή αστυνομία και η καταπάτηση του ασύλου στα ΑΕΙ, τα ματ και τα χημικά  δείχνουν τον φόβο τους!

ΜΑΖΙ με τους φοιτητές που αγωνίζονται θα είμαστε την Τρίτη 27/9 στις 7 μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΟΛΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ – ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΤΩΝ ΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΓΗΓΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα με όποιο τρόπο χρειαστεί – όπως και πέρσι σε συντονισμό με άλλα σωματεία.

Θα νικήσουμε!

Η απεργία αποχή της ΔΟΕ ισχύει κανονικά! Αν το δικαστήριο την κρίνει παράνομη,  ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ  ΔΟΕ  να την επαναπροκηρύξει.

Τώρα ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να κηρύξουν 24ωρη απεργία για την ημέρα εκδίκασης της Απεργίας Αποχής της ΔΟΕ, Δευτέρα 26/9. Σε περίπτωση που η ΔΟΕ δεν το κάνει, ο σύλλογός μας θα προκηρύξει στάση εργασίας!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail