Βίντεο – Φωτογραφίες του συλλόγου μας από την μαζική σημερινή κινητοποίηση στο εφετείο και πορεία στη Βουλή!

Print Friendly, PDF & Email

 Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους μας από τα σχολεία του Συλλόγου μας που συμμετείχαν μαζικά στην Απεργία και στη μεγαλειώδη διαδήλωση των πολλών χιλιάδων από το Εφετείο της Αθήνας μέχρι τη Βουλή! Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να κλείσουν εντελώς!

Μετά τις σημερινές εξελίξεις και την τεράστια πανελλαδικά συμμετοχή του κλάδου μας στην απεργία, είναι σημαντικό να μην προχωρήσει κανένα σχολείο σε νέες συνεδριάσεις για τις διαδικασίες της αξιολόγησης, τουλάχιστον μέχρι να έχουμε τις αποφάσεις της ΔΟΕ και του συλλόγου μας.

 Η Κεραμέως τα κατάφερε!
Η απεργία εκπαιδευτικών με τη μαζικότερη συμμετοχή εδώ και πολλά χρόνια είναι γεγονός!
Χιλιάδες εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές έφτασαν έξω από τη Βουλή καθώς ενώθηκαν οι πορείες τους. Των εκπαιδευτικών που ξεκίνησαν από το Εφετείο Αθηνών προς τη Βουλή, μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν έξω από το Εφετείο Αθηνών και των φοιτητών και μαθητών που ξεκίνησαν από τα Προπύλαια.
Οι εκπαιδευτικοί σήμερα σε όλη την Ελλάδα βοροντοφώναξαν ότι δεν θα επιτρέψουν να εφαρμοστεί η αξιολόγηση γιατί αυτό θα σημάνει διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης !
Αγώνας διαρκείας!
Αγώνας μέχρι την τελική νίκη!
Δε θα περάσει!!

Έχουμε το δίκιο, είμαστε χιλιάδες, θα νικήσουμε!

Ο νόμος Κεραμέως θα μείνει στα χαρτιά!

Μόνη νομιμότητα η υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου μέσα από τους αγώνες μας !

Συνεχίζουμε!

Προπομπός  της σημερινής πορείας στην ΑΘΗΝΑ  “Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΣΑ ”  δημιουργία του συλλόγου μας  δια χειρός του αγαπημένου συναδέλφου Θωμά Γέροντα. 

 

 


 

ekpaideutikoi_efeteio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ανθρώπινο ποτάμι” η πορεία των εκπαιδευτικών προς το Σύνταγμα – YouTube

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail