ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ. (7 & 8 /12/2021)-Ποιοι εκλέγονται

ΑΠ 1 /10-12-2021                                                                                          Προς: τα μέλη, ΔΟΕ, ΣΕΠΕ

Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η  συμμετοχή αυτή των συναδέλφων,  παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της καθημερινότητάς μας, την πανδημία που λειτούργησε απαγορευτικά για κάποιους συναδέλφους αλλά και παρά τα εμπόδια που έθεσε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ- με τη μη χορήγηση άδειας- κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Οι  εκλογές που διεξήχθησαν χωρίς άδεια, εργάσιμη μέρα δίνει δύναμη στο σωματείο μας να συνεχίσει ακόμη πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό δρόμο!!  Οι συνάδελφοι έδωσαν μήνυμα αντίστασης απέναντι σε όσους επιδιώκουν τη διάλυση των σωματείων. Ταυτόχρονα έδωσαν μήνυμα υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου απέναντι στις πολιτικές της αξιολόγησης, τις πολιτικές διαφοροποίησης και κατηγοριοποίησης των σχολείων, των μαθητών, των εκπαιδευτικών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους  που στελέχωσαν την εφορευτική επιτροπή και συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Στον πίνακα που ακολουθεί κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών από 7 & 8 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και συγκριτικά στοιχεία του 2019 και του 2017 & 2015 .

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την Ανεξάρτητη Κίνηση εκλέγονται με τη  σειρά όπως αυτή προκύπτει από τη σταυροδοσία: Πατέλη Βιολέττα , Τουλαγρίδης Κώστας, Τσανάκας Νίκος,  Καραφώτης Αντώνης

Από τους Ενωμένους Εκπαιδευτικούς εκλέγονται με τη  σειρά όπως αυτή προκύπτει από τη σταυροδοσία: Ρούπας Γιάννης, Κανελλόπουλος Γιάννης & Αρακάς Γιώργος

Η πλειοψηφούσα    σύμβουλος

Βιολέττα Πατέλη