ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή σας στις εκλογές που διεξήχθησαν στον Σύλλογό μας. Αν και αισθητά μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία αλλά και σε σχέση με τη δύναμη των εκπαιδευτικών του Συλλόγου, κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα δεδομένου μάλιστα ότι για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς άδεια από τη Δ/νση. Σταθερή και στο θέμα αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει την αποστροφή της σε κάθε συλλογική έκφραση και ευρύτερα στο μαζικό κίνημα μη διευκολύνοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς που στηρίξατε με την ψήφο σας το σχήμα μας: ‘ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ’.

Αυτά τα 10 χρόνια που έχει ιδρυθεί το σχήμα μας έχουν αναπτυχθεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας, στη βάση κοινών αξιών, πεποιθήσεων και επιδιώξεων για τη βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και της θέσης του εκπαιδευτικού.

Το γεγονός ότι μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες μάς εμπιστευτήκατε να σας εκπροσωπούμε δίνοντάς μας 3 έδρες στο ΔΣ, όσες ακριβώς κατείχαμε και στην προηγούμενη διετία, μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε αφουγκραζόμενοι τη μάχιμη εκπαίδευση με δύναμη και ορμή, με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα τον δρόμο της αγωνιστικότητας και της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Τα προβλήματα είναι ίδια και όλοι μαζί θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι εκλογές είναι μόνο μια σύντομη στάση στον αγώνα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, στην κοινή μας πορεία  για τη στήριξη και την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΕΝΟΤΗΤΑΑΓΩΝΑΣΠΡΟΟΠΤΙΚΗ