Όταν προσβολές-επιθέσεις και ψεύδος αντικαθιστούν την πολιτική αντιπαράθεση!

Print Friendly, PDF & Email

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ του συλλόγου Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Οι Ενωμένοι  Εκπαιδευτικοί-Αυτόνομο Δίκτυο  για άλλη μία φορά προσπαθούν να κατασκευάσουν γεγονότα όπου εμφανίζονται ως αδικημένοι και βαλλόμενοι ενώ την ίδια στιγμή είναι αυτοί  που επιτίθενται.  Προσβάλλουν με μόνο στόχο να αποφύγουν να απαντήσουν στην ουσία της συζήτησης που αφορά την αντίθεσή τους και την υπονόμευση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την αξιολόγηση όσο και την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αντικπαιδευτική πολιτική και τη ζωή μας ευρύτερα.

Είναι πάγια τακτική του συγκεκριμένου εκπροσώπου των ΕΕ- (Αυτόνομο Δίκτυο)  η  προσβλητική επίθεση σε κάθε συλλογική διαδικασία, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της τακτικής εκλογοαπολογιστικής  Γ.Σ. 1/12/21,  στην πρόεδρο του συλλόγου Β.Π την οποία χαρακτήρισε αυτή τη φορά και ανίκανη! και ζήτησε την παραίτηση της γιατί κατά την άποψή του δεν κρατούσε σωστά τη διαδικασία. Δηλ. επέτρεπε σε κάθε συνάδελφο να τοποθετηθεί τηρώντας σειρά στην οποία προφανώς ο ίδιος δεν αρεσκόταν.  Συνέχισε με διακοπές και σχολιασμούς απέναντι σε άλλες υποψήφιες συναδέλφους της Ανεξάρτητης Κίνησης την ώρα που μιλούσαν στη γενική συνέλευση. Ακολούθησε επίθεση -διακοπή και αφαίρεση στην ουσία του λόγου από την υποψήφια της Ανεξάρτητης Κίνησης ΣΓ,  η οποία είχε το λόγο και έθετε με τον πιο ήπιο και νηφάλιο τρόπο  συγκεκριμένα ερωτήματα για τη στάση των Ενωμένων  Εκπαιδευτικών να υπονομεύσουν την απεργία αποχή του συλλόγου αλλά να υπονομεύσουν και επί της ουσίας ακόμα και τη λογική του ενιαίου κειμένου οδηγώντας σχολεία στην αξιολόγηση. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση συναδέλφων που προσπάθησαν να υπερασπιστούν το δικαίωμα της συναδέλφου που είχε το λόγο να μιλήσει.

Προξενεί εντύπωση η συμπεριφορά του συγκεκριμένου εκπροσώπου για την επίθεση του ιδιαίτερα σε συναδέλφισσες !! Όλο το μοντέλο συμπεριφοράς  παραπέμπει σε εκδήλωση μισογυνισμού.

Το bulling, η ένδεια επιχειρημάτων, οι προσβολές και ο μισογυνισμός δεν θα περάσουν!

Οι θεατρινίστικες  εντάσεις η προσπάθεια διάλυσης της συνέλευσης, η προσπάθεια να αποφύγουν τη συζήτηση επί της ουσίας και από τη θέση του απολογούμενου να βρεθούν στη θέση του αδικημένου δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν γιατί και όσοι ήταν εκεί είδαν και ξέρουν τι έγινε και ποιος δημιούργησε την απαράδεκτη κατάσταση αλλά και οι συνάδελφοι στα σχολεία ξέρουν την πραγματική στάση των Ενωμένων Εκπαιδευτικών στην ουσία των προβλημάτων και θα τους γυρίσουν την πλάτη σε αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail