ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ : Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 7:00μ.μ. στο 3ο Δ.Σ. Κορωπίου

ΑΠ 73- 21/5/2014            Προς: τα μέλη

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ : Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 7:00μ.μ. στο 3ο Δ.Σ. Κορωπίου

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Ύστερα από την εγκύκλιο του υπουργείου και την απόφασή να περικόψουν τα συνδιακλιστικά δικαιώματα το αίτημα για άδεια από τη διεύθυνση για πρωινή συνέλευση δεν έγινε δεκτό.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αποδείξουν ότι δε θα τους κάνουμε τη χάρη να αποδυναμώσουμε το σύλλογο και τις συλλογικές μας λειτουργίες.
Ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ σοβαρές εξελίξεις και η αντιπαράθεση και η έκβαση της μάχης για την αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση είναι σε εξέλιξη καθώς και τα μέτωπα που ανοίγουν (συμπτύξεις-συγχωνεύσεις, οργανικότητες, μεταθέσεις – αποσπάσεις, αριθμός μαθητών στην τάξη, παράταση του σχολικού έτους, νέο μισθολόγιο και νέο ασφαλίστικό κλπ

Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 7:00μ.μ. στο 3ο Δ.Σ. Κορωπίου συμμετέχουμε όλοι στη Τακτική Γενική συνέλευση του συλλόγου μας που δεν είναι εκλογική.

Θέματα:
1. Η συνέχιση του αγώνα για την ακύρωση της αυτοαξιολόγησης
2. Θέματα για την 83η Τακτική Γενική Συνέλευση του Κλάδου, από 22 έως 24 Ιουνίου 2014, στην Αθήνα.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Στη ΓΣ θα συζητήσουμε όλα τα δεδομένα για την πορεία της μάχης για την ακύρωση της αυτοαξιολόγησης (την πορεία της ακύρωσης της λειτουργίας των ομάδων εργασίας, την δυνατότητα συλλογικής αντίθεσης στην κατάθεση της έκθεσης αυτοαξιολόγησης, τις γενικότερες εξελίξεις, την πορεία της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης στο δημόσιο, τη θέση της ΔΟΕ και των συλλόγων για μη κατάθεση είτε για αντι-έκθεση με συγκεκριμένη πρόταση ) και θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις για την πορεία του αγώνα.
Στόχος μας παραμένει το μπλοκάρισμα της ΑΕΕ στην κατεύθυνση των προηγούμενων αποφάσεων μας. Απέναντι στον αυταρχισμό και τα «εντέλεσθε» του υπουργείου, πρέπει να σταθούμε πιο αποφασισμένοι και πιο ενωμένοι από ποτέ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι βάσει και της τρίτης εγκυκλίου Αρβανιτόπουλου : «Η τελική έκθεση αυτο αξιολόγησης θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τέλους του διδακτικού έτους»
ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΈΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 28/5/14
Τις εισηγήσεις για την ημερήσια διάταξη μπορείτε να τις διαβάσετε στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ : http://www.doe.gr/014/id160414.pdf
Το ΔΣ