Συντονιστικό Αναπληρωτών – Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Κάλεσμασε νέα γενική συνέλευση την Τετάρτη, 18/11/15 στις 19:00, στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15α, Σύνταγμα)

Συντονιστικό Αναπληρωτών – Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

Κάλεσμα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Μετά από τη δυναμική μας συμμετοχή και παρουσία στη Γενική Πανεργατική Πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου, το συντονιστικό Αναπληρωτών – Αδιόριστων εκπαιδευτικών καλεί σε νέα γενική συνέλευση την Τετάρτη, 18/11/15 στις 19:00, στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15α, Σύνταγμα), προκειμένου να συντονίσουμε τις επόμενες δράσεις μας.
Χιλιάδες κενά στα δημόσια σχολεία, χιλιάδες άνεργοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και καμία απολύτως απάντηση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας. Μεγάλη μερίδα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, πολλοί εκ των οποίων έχουν προσληφθεί από τον Σεπτέμβριο, παραμένουν απλήρωτοι, τοποθετούνται πρόχειρα σε σχολικές μονάδες κάτω από την πίεση της διοίκησης, που έχει ως στόχο να αποκρύπτονται τα πραγματικά κενά και να παρουσιάζεται τεχνηέντως μία εικόνα εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και οι άνεργοι συνάδελφοί μας δεν ανεχόμαστε να μας αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμους. Διεκδικούμε αξιοπρεπείς εργασιακούς όρους για εμάς και αξιοπρεπείς όρους μάθησης για τους μαθητές μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους (μόνιμους, αναπληρωτές, άνεργους), τους γονείς και τους μαθητές μας, να παλέψουμε όλοι μαζί κόντρα στην απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης, κόντρα στην υποβάθμιση της ζωής μας.