Συνδρομή στο σύλλογο – οικονομική τακτοποίηση των μελών

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 79- 30/10/16                                              Προς:  Δ/νση ΠΕ Αν Αττικής, ΔΟΕ, μέλη

 

Η νέα απόφαση της 85ης Γενικής  Συνέλευσης της ΔΟΕ και η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ μείωσε τη συνδρομή προς τη ΔΟΕ στα 22 ευρώ. Το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε τη μείωση της συνδρομής από 28 ευρώ πέρσι σε 25 ευρώ για φέτος (22ευρώ για τη ΔΟΕ και 3 ευρώ για το σύλλογο) για τους μόνιμους συναδέλφους.

Για τους αναπληρωτές η συνδρομή παραμένει στα 15 ευρώ τη σχολική χρονιά.

Για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου η συνδρομή θα είναι 7 ευρώ.

Το Δ.Σ. ενημερώνει τους συναδέλφους ότι θα προχωρήσει στην οικονομική τακτοποίηση των συναδέλφων τη μέρα των εκλογών  αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Οι μόνιμοι συνάδελφοι θα μπορούν να υπογράφουν δήλωση για αποδοχή της παρακράτησης της συνδρομής τους από τη μισθοδοσία τους υπέρ του συλλόγου. Η συνδρομή θα παρακρατηθεί σε 5 δόσεις των 5 ευρώ η δόση από το Γενάρη μέχρι και το Μάη του 2017. Με τον ίδιο τρόπο θα παρακρατηθεί και η συνδρομή και από τους συναδέλφους που ήρθαν με μετάθεση και θα ξεκινήσουν να πληρώνονται από την Δ/νση Αν. Αττικής το Γενάρη του 2017.

Οι μόνιμοι συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι από άλλες περιοχές θα πρέπει να πληρώσουν απευθείας στο σύλλογο. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ολόκληρη τη συνδρομή τους (25 ευρώ)  μπορούν εναλλακτικά να  καταβάλλουν τα 15 ευρώ τη μέρα των εκλογών 2/11/16 και  τα υπόλοιπα στη διάρκεια της χρονιάς ή στην επόμενη τακτική Γ.Σ. του συλλόγου το Μάιο.

Οι συνάδελφοι αναπληρωτές θα πληρώσουν απευθείας στο σύλλογο.

Για κάθε πληρωμή θα δίνεται απόδειξη του συλλόγου.

Κάρτες μέλους της ΔΟΕ και του συλλόγου

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν την κάρτα μέλους ΔΟΕ θα μπορούν να την προμηθεύονται, με την τακτοποίηση της συνδρομής τους,  τη μέρα των εκλογών 2/11/16 από το τραπεζάκι του συλλόγου.

ypografes syllogos

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail