Πρόσκληση σε σύσκεψη συντονισμού σε Σωματεία, φορείς και συλλογικότητες στα Μεσόγεια την Πέμπτη 31/3, 7μμ στo 1ο ΔΣ Μαρκοπούλου

Η κυβέρνηση συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία για την τελική διαμόρφωση του νέου αντιασφαλιστικού εκτρώματος μαζί με το φορολ…ηστρικό νομοσχέδιο και τα κόκκινα δάνεια. Τα δημοσιεύματα λένε ότι έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία με την τρόϊκα στα δύο πρώτα και προσδιορίζουν ότι η ψήφισή τους είναι προϋπόθεση, για άλλη μια φορά, της αξιολόγησης για τη συνέχιση της χρηματοδότησης από την ΕΕ-ΔΝΤ για την αποπληρωμή της μαύρης τρύπας του Χρέους.

Τα σχέδια που διαρρέουν στον τύπο για το ασφαλιστικό είναι ακόμα πιο αποκρουστικά από το αρχικό σχέδιο της κυβέρνησης ενώ συνδυάζονται με την επέλαση τόσο στη φορολογία όσο και στην κατοικία.

Με βάση την θετική εμπειρία από τις προσπάθειες κοινών πρωτοβουλιών σωματείων και φορέων στην προηγούμενη φάση των κινητοποιήσεων το Φλεβάρη και σε τοπικό επίπεδο, στα Μεσόγεια, με τη δημιουργία του Συντονισμού Σωματείων και Φορέων αλλά και

την αναγκαιότητα να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η κοινή δράση και ο παλλαϊκός ξεσηκωμός εργαζόμενων από όλους τους χώρους εργασίας, των αγροτών, των αγωνιζόμενων πολιτών σε κάθε αγωνιστική συλλογικότητα στην περιοχή με στόχο να πάρουμε άμεσα αγωνιστικές πρωτοβουλίες και τοπικά αλλά και προετοιμασίας για ένα αγωνιστικό ξεσηκωμό που θα εμποδίσει και θα αποτρέψει την κατάθεση και ψήφιση των μέτρων λαιμητόμο για το λαό

Καλούμε σε σύσκεψη συντονισμού και σχεδιασμού αγωνιστικών πρωτοβουλιών σωματεία, φορείς, τους αγρότες, τις συλλογικότητες, τη νεολαία της περιοχής των Μεσογείων.

H σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 31/4 στις 7μμ στο 1ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου

Σύλλογος εκπαιδευτικών ΠΕ Κ. Σωτηρίου