Ο Αγώνας για να μην περάσει το ασφαλιστικό έκτρωμα και να ανατραπούν τα Μνημόνια και η πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ συνεχίζεται και κλιμακώνεται Όλοι την Παρασκευή 12/2 στις 6μμ στο Σύνταγμα και παραμένουμε εκεί.

ΑΠ 27/ 10-2-2016

Προς : Τα μέλη,ΔΟΕ, Σύλλογοι ΠΕ, Σωματεία , Αγροτικό Μπλόκο, συλλογικότητες και φορείς των Μεσογείων

Ο Αγώνας για να ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ το ασφαλιστικό έκτρωμα και να ανατραπούν τα Μνημόνια και η πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ συνεχίζεται και κλιμακώνεται
Όλοι την Παρασκευή 12/2 στις 6μμ στο Σύνταγμα και παραμένουμε εκεί.

Μετά τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φλεβάρη, τη μεγάλη συμμετοχή των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων και την αγωνιστική συμπόρευση με αγρότες και επαγγελματιες σε όλη τη χώρα
Μετά την αναλογη συμμετοχή στους εργασιακούς χώρους στα Μεσόγεια αλλά και την ενισχυμένη λειτουργία του Μπλόκου των αγροτών στον κόμβο του αεροδρομίου (Λαυρίου), το κλείσιμο των μαγαζιών -καθολικά σε πολλές πόλεις στα Μεσόγεια και την προσπάθεια κοινής δράσης και την κοινή αυτοκινητοπορεία αγροτών και Σωματείων για το κάλεσμα στη Γενική απεργία την παραμονή της απεργίας

ΤΩΡΑ είναι η ώρα για αποφασιστική κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι τη ΝΙΚΗ.

Τώρα να κάνουμε βήματα αγωνιστικής συμπόρευσης όλων των αγωνιζόμενων εργαζόμενων, αγροτών, επαγγελματιών με παλαϊκό ξεσηκωμό στο Σύνταγμα.
Στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε την προσπάθεια για το Συντονισμό Σωματείων και φορέων στα Μεσόγεια και επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμπόρευση και με άλλα σωματεία και με τους αγωνιζόμενους αγρότες στο Μπλόκο στα Μεσόγεια.

• Συμμετέχουμε στον αποκλεισμό των ΔΟΥ την Πέμπτη 11/2 στις 10πμ στη ΔΟΥ Κορωπίου.
  • Καλούμε σε παλαϊκό ξεσηκωμό και συμμετέχουμε στη μεγάλη διαδήλωση την Παρασκευή 6.00μμ στο Σύνταγμα μαζί με τους αγρότες απ όλη τη χώρα. Θα επιδιώξουμε την κοινή καθοδο μαζί με τους αγρότες του μπλόκου των Μεσογείων και θα συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στις 5μμ στο Υπ. Εργασίας και πορεία στο Σύνταγμα, όπου καλεί η πρωτοβουλία πρωτοβάθμειων σωματείων για Συντονισμό. Στηρίζουμε το μόνιμο στέκι των σωματείων στο Σύνταγμα – Όθωνος και Αμαλίας. Διαδηλώνουμε και παραμένουμε στο Σύνταγμα μαζί με άλλα σωματεία και συλλογικότητες και τους αγρότες από όλη τη χώρα. Καλούμε όλο το λαό να πλαισιώσει την κινητοποίηση και το Σάββατο στις 11πμ στο Σύνταγμα και συμβάλουμε σε ανοιχτές λαϊκες συνελεύσεις εκεί μαζί με τους διαδηλωτές αγρότες και εργαζόμενους.

Προτείνουμε άμεση απεργιακή κλιμάκωση με 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ απεργία με την οριστικοποιηση του σχεδίου της κυβέρνησης και παίρνουμε κάθε δυνατό μέτρο στην κατεύθυνση αυτή με άλλα σωματεία και συλλογικότητες. Διαφωνούμε με προτάσεις οι οποίες παραπέμπουν σε συνέχεια με την ψήφιση γιατί αποδέχεται τετελεσμένα. Θεωρούμε ότι έχουν μεγάλη ευθύνη η ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ γιατί ΔΕΝ έχουν προσδιορίσει την άμεση απεργιακή και αγωνιστική κλιμάκωση για να ενισχύσουν και να συνεχίσουν τον αγώνα όλου του λαού για την αποτροπή του ασφαλιστικού – λαιμητόμο και την ανατροπή των Μνημονίων και της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

Ιδιαίτερα στη περιοχή των Μεσογείων προτείνουμε και προετοιμάζουμε τοπική κινητοποίηση και νέα σύσκεψη Συντονισμού Σωματείων, Φορέων και Συλλογικοτήτων για την Τετάρτη 17/2 στις 12 το μεσημέρι στο Κορωπί και απευθύνουμε κάλεσμα μαζί με τα άλλα σωματεία της περιοχής που συμμετέχουν στην προσπάθεια, για συμμετοχή σε κάθε σωματείο και φορέα της περιοχής καθώς και στους αγρότες της περιοχής προκειμένου να σχεδιάσουμε τη συνέχεια και την κλιμάκωση στην περιοχή.
Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει ως παρατηρητής στη σύσκεψη που καλούν οι 8 ομοσπονδίες την Πέμπτη 11/2, μεταφέροντας τις θέσεις του σωματείου και την ανάγκη για συνενόηση και κοινή συντονισμένη δράση όλων των αγωνιστικών ταξικών δυνάμεων στο εργατικό και ευρύτερα λαϊκό κίνημα με στόχο τη Νίκη του λαού.

ypografes syllogos