Ολοκλήρωση συγκέντρωσης συνδρομών στο σύλλογο

ΑΠ 6/12-12-2015                                                             Προς : τα μέλη
Tις επόμενες μέρες το ΔΣ του συλλόγου θα ολοκληρώσει τη συγκέντρωση των συνδρομών στον σύλλογο για την τρέχουσα συνδικαλιστική χρονιά 2015-16.
Για τον λόγο αυτό, καλεί όλους τους συναδέλφους που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στις εκλογές αλλά και τους συναδέλφους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν λίγο πριν ή μετά τις εκλογές να γραφτούν στον σύλλογο και να καταβάλουν τη συνδρομή τους, για ένα ισχυρό σωματείο που θα μας εκφράζει και θα μας εκπροσωπεί όλους. Επισημαίνουμε ότι κανένας συνάδελφος δεν αρνήθηκε να κάνει χρήση της άδειας η οποία αφορούσε τα μέλη του συλλόγου και δεν έκανε μάθημα τη μέρα των εκλογών.
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας το Δ.Σ. στέλνει ξανά τις δηλώσεις αποδοχής παρακράτησης της συνδρομής για τον σύλλογο από τον εκκαθαριστή οι οποίες αφορούν:

1. τους μόνιμους που μισθοδοτούνται από την Δ/νση Αν Αττικής
  2. τους αναπληρωτές κρατικού προϋπολοισμού
  • για τους άλλους αναπληρωτές ΕΣΠΑ και ΠΔΕ (15 ευρώ) και
  • για τους μόνιμους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΠΕ (28 ευρώ) καλούνται να πληρώσουν στα μέλη του ΔΣ και να λάβουν την απόδειξή τους από το σύλλογο.

Τέλος τα μέλη του ΔΣ θα έρθουν σε επαφή με τα σχολεία ευθύνης τους προκειμένου να ολκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες και σε συνεργασία με τους δ/ντές των σχολεών να έρθουν σε επαφή με τους συναδέλφους που είναι σε άδεια είτε αποσπασμένοι σε άλλη υπηρεσία εκτός σχολείου και θέλουν να έχουν τη συνδικαλιστική κάλυψη του συλλόγου.

Το Δ.Σ.

Επισυνάπτουμε τις δηλώσεις :

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Προς: Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής

Όνομα σχολικής μονάδας : ………Δ.Σ./Νηπ. …………………

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η εκπαιδευτικός ……………………………………
Με σχέση εργασίας αναπληρωτής/τρια κρατικού προϋπολογισμού συμφωνώ να παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία μου σε 3 ισόποσες δόσεις των 5€ η συνδρομή μου στο σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής “Κ. Σωτηρίου”.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ          Π.Ε.               ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Προς: Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής

Όνομα σχολικής μονάδας : ………Δ.Σ./Νηπ. …………………

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η εκπαιδευτικός ……………………………………..
Με σχέση εργασίας μόνιμος/η
συμφωνώ να παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία μου σε 5 ισόποσες δόσεις των 5€ και μια των 3€ η συνδρομή μου στο σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής “Κ. Σωτηρίου”.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ            Π.Ε.           ΥΠΟΓΡΑΦΗ