Να εκδοθεί άμεσα Πρόσκληση για Β΄ Φάση αιτήσεων αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ # Για τις τοποθετήσεις και τη σειρά υπηρεσιακών μεταβολών στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής

Print Friendly, PDF & Email
📌Σήμερα Δευτέρα 23/9/21 αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και ενδεχομένως οι συμπληρώσεις ωραρίου ειδικοτήτων.
📌Εφόσον η επόμενη υπηρεσιακή μεταβολή είναι η εξέταση αιτήσεων απόσπασης των εντός και εκτός ΠΥΣΠΕ συναδέλφων πρέπει τώρα να δοθεί εύλογος χρόνος για υποβολή Β΄ φάσης αιτήσεων απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ τόσο για τους συναδέλφους της Γενικής όσο και της Ειδικής Αγωγής.
Οι αιτήσεις και των 2 φάσεων Α΄& Β΄ αποσπάσεων συνεξετάζονται από ΠΥΣΠΕ.
📌Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου η Δ/νση επιδιώκει να ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις των μονίμων μέχρι την Τετάρτη 25/8 και να δοθούν τα εναπομείναντα κενά στους αναπληρωτές.
‼Τονίζουμε ότι με κλειστά σχολεία δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη αποτύπωση των κενών.
‼Διευκρινίζουμε ότι τα κενά που αφορούν άδειες αναρρωτικές , κύησης, λοχείας, ανατροφής, δε δίνονται στους μόνιμους εκπαιδευτικούς (νεοδιόριστους ή αιτούντες απόσπασης ) αλλά μόνο στους αναπληρωτές.
📢Να δοθούν τώρα όλα τα κενά ολοήμερου. Απαιτούμε τη λειτουργία του σχολείου με πλήρη ανάπτυξη του πρωινού και απογευματινού προγράμματος.
📢Κάλυψη κενών όλων των ειδικοτήτων και όλων των δομών ειδικής και γενικής αγωγής (πρωινή ζώνη, Τ.Ε. , ΖΕΠ, παράλληλη στήριξη, ολοήμερο) .
📢Κάλυψη ΟΛΩΝ των κενών στην 1η φάση!
✂Ούτε σκέψη για περικοπές σε παράλληλη στήριξη, ΕΒΠ και νοσηλευτ(ρι)ες!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail