Ιστορικές στιγμές για την εκπαίδευση και  για τους εκπαιδευτικούς ! Ιστορική και η απάντηση με συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ από τις/τους νεοδιόριστες/ους συναδέλφισσες/ους μας που λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αξιολόγηση!

Print Friendly, PDF & Email

📨Στους /στις περισσότερους/ες συναδέλφους/ισσες  διορισμένων τα έτη 2020-21-22-23 έφτασαν και από τη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής email για την ατομική τους αξιολόγηση. Κάποιοι επίδοξοι αξιολογητές  μάλιστα πήραν και τηλέφωνα επιδεικνύοντας περισσό ζήλο.

🐾Επόμενο βήμα!

📩 Στο email του αξιολογητή/τριας απαντάμε με τη Δήλωση απεργίας-αποχής της ΔΟΕ από την ατομική αξιολόγηση! Είτε από το email του σχολείου μας, είτε από το προσωπικό μας.

❌Δεν μπαίνουμε δεν ενεργοποιούμε  καμία πλατφόρμα.

Οι Δ/ντες-ντριες  σεβόμενοι,ες τις αποφάσεις των συναδέλφων καλούνται δώσουν άμεσα τον αριθμό  πρωτοκόλλου με την Απεργία -Αποχή είτε της φετινής χρονιάς,  είτε της περσινής που είναι σε απόλυτη ισχύ!

⚠️Κοινοποιούμε και στο email του συλλόγου μας  syllogosksotiriou@gmail.com τη δήλωση ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ ατομικά ή συνολικά των συναδέλφων/ισσων του σχολείου μας.

Μετά και τη μαζική σύσκεψη του συλλόγου μας με τις/τους νεοδιόριστους η πλειοψηφία των συναδέλφων/ ισσων στο σύλλογο μας συσπειρώνονται  στις αποφάσεις του Συλλόγου και της ΔΟΕ!

🗣️Συζητάμε στα σχολεία μας, ενημερώνουμε και τους/τις  υπόλοιπες/ους συναδέλφους /ισσες .

  ⤵️Η αξιολόγηση δε θα φέρει μονιμοποίηση αλλά διαρκή ανασφάλεια, φόβο, χειραγώγηση, καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, αλλαγή στο DNA του δημόσιου σχολείου!

⤴️Υπερασπιζόμαστε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!

🔼Όπως και τα προηγούμενα 40 χρόνια δεν τα κατάφεραν , έτσι ούτε και τώρα!     Η αξιολόγηση δε θα περάσει! Στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας αναλυτικά: βήματα, ερωτήσεις- απαντήσεις κλπ

 

Έλαβες e mail για αξιολόγηση-  ΌΛΑ όσα θέλεις να γνωρίζεις για το τι πρέπει να κάνεις! – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Κώστας Σωτηρίου”

!?Ερωτήσεις και απαντήσεις για την ακύρωση της αξιολόγησης!! Κανένας αξιολογητής/τρια δεν θα μπει στα σχολεία μας! Η αξιολόγηση δε θα περάσει! – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Κώστας Σωτηρίου”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail