Θεατρική παράσταση αλληλεγγύης, 21/6 στο ΔΣ Κιτσίου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πρόσφατα μάθαμε όλοι για ένα τραγικό γεγονός που συνέβη σε μία από τις οικογένειες της κοινότητάς μας που τους στοίχισε τους κόπους μιας ζωής.. Όλοι νιώθουμε δέος μπροστά στην καταστροφή, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η συγκεκριμένη οικογένεια χρειάζεται τη στήριξή μας, τουλάχιστον για το πρώτο δύσκολο διάστημα.

Επειδή ο καθένας μας θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση τους, αποφασίσαμε ως γείτονες και φίλοι, αλλά κυρίως ως συνάνθρωποι, να σταθούμε στο πλάι αυτής της οικογένειας.

Οι συντελεστές του θεατρικού έργου «Γιατί μαμά;» θα δώσουν μια έκτακτη παράσταση σε αφαιρετική εκδοχή, στις 21 Ιουνίου ώρα 21:00 στο δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της παραπάνω οικογένειας.

Η θεατρική μας παράσταση απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες. Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους λόγω σκηνών έντασης δύσκολα διαχειρίσιμης από την παιδική ιδιοσυγκρασία και ψυχοσύνθεση ( δεν περιέχει βωμολοχίες ). Όσοι γονείς, παρ’ όλα αυτά, επιθυμούν να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους, η ευθύνη έγκειται αποκλειστικά στους ίδιους.

Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας και στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στην παράκλησή μας και θα δείξετε έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας. Με τη στήριξη μας πολύ γρήγορα το ατυχές συμβάν θα έχει ξεχαστεί.

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία δυσάρεστη είδηση που αφορά κάποιον από εμάς.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράστασή σας.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ;»

Κείμενο: Τζωρτζίνα Τζήλιου

Ερμηνεία: Λίζυ Ξανθοπούλου
Σκηνοθεσία: Αριστοτέλης Μαγουλάς Μουσική: Νικόλας Καρίμαλης Razastarr
video art: Άρτεμις Σταθάκου, Γιώργος Συμεωνίδης

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ / Τηλέφωνα επικοινωνίας :6937170228 (Λίζυ Ξανθοπούλου)

Ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος θα συμβάλει με συμβολικό χρηματικό ποσό στην στήριξη της οικογένειας.

κάθε συνάδελφος μπορεί να φέρει μαζί του πράγματα που θα συγκεντρωθούν για την οικογένεια. (πληροφορίες στο σχολείο)