Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ καλεί σε ανοιχτή συζήτηση την Τρίτη 24 Μάρτη, 11:30πμ στο 2ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ του συλλόγου «Κώστας Σωτηρίου»
Π ΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ του συλλόγου «Κώστας Σωτηρίου» καλεί όλους τους συναδέλφους σε ανοιχτή συζήτηση την Τρίτη 24 Μάρτη, 11:30πμ στο 2ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου (οδός Μυρρινούντος, κάτω από την παλιά SPRIDER super market ΓΕΓΟΣ στο Μαρκόπουλο) προκειμένου να ενημερώθουμε για τις εξελίξεις, να ανταλλάξουμε απόψεις και να διαμορφώσουμε τις θέσεις της Κίνησης μέσα από μια πραγματική κουβέντα μεταξύ μας.

Να συζητήσουμε :

  • Για τις πολιτικές εξελίξεις και τις προοπτικές που διαμορφώνονται με βάση τις νέες συμφωνίες κυβέρνησης-ΕΕ και τα αποτελέσματα που θα έχουν στη ζωή μας και το σχολείο.
  • Για την εκπαίδευση και το σχολείο – νηπιαγωγείο που βιώνουμε και το τι και πως πρέπει να δικεδικήσουμε, Τώρα, να αλλάξει. Τι θα γίνει με τους διορισμούς, την αξιολόγηση, τους μισθούς αλλά και με το σχολείο, το περιεχόμενο του το ρόλο μας σε αυτό, τη δημοκρατική του λειτουργία.
  • Για το συνδικαλιστικό κίνημα που χρειαζόμαστε σ΄ αυτές τις συνθήκες, την αποτίμηση των μαχών που δώσαμε (ενάντια στην αξιολόγηση, για την εργασία και το σχολείο), τα χαρακτηριστικά του και σε ποια κατεύθυνση να το αλλάξουμε με τη συμμετοχή και τη δράση μας.

Για να φέρουμε τα «πάνω –κάτω»!!! Να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας
για τη ζωή μας και για το μέλλον του δημόσιου σχολείου , ΕΜΕΙΣ που που πραγματικά το υπηρετούμε όλοι οι δάσκαλοι, οι συνάδελφοι ειδικοτήτων και οι νηπιαγωγοί , παλιοί και νέοι.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail