Εμπαιγμός και αυθαιρεσίες από τη Δ/νση Αν. Αττικής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 62-30/8/16                     Προς: ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, ΔΟΕ, τα μέλη

                                                                                     

Όλοι Τετάρτη 31/8 στις 9: 00π.μ. για να ακυρώσουμε το πραξικόπημα με τις λειτουργικές υπεραριθμίες ΠΕ70, ΠΕ60 και τις περικοπές και μετακινήσεις ,  ερήμην των εκπαιδευτικών.

Την Τρίτη 30/8 για δεύτερη φορά οι σύλλογοι «Κ. Σωτηρίου»,  «Α. Δελμούζος» «Σωκράτης», και σύλλογος Γλυφάδας – Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΥΣΠΕ στην καθορισμένη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ με θέματα τη διαπίστωση των λειτουργικών υπεραριθμιών και την τοποθέτηση των συναδέλφων ειδικοτήτων που είναι στη διάθεση στη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής.

Παρουσία όλων των μελών του ΠΥΣΠΕ αλλά και συναδέλφων και εκπροσώπων των συλλόγων η δ/ντρια εκπαίδευσης δεσμεύτηκε ότι δε θα συζητηθεί καθόλου το θέμα των λειτουργικών υπεραριθμιών και ζήτησε να αποχωρίσουμε για να προχωρήσει στις τοποθετήσεις των ειδικοτήτων και ειδικής αγωγής.

Σύμφωνα με βεβαίωση αιρετών ουδέποτε έγινε συζήτηση για το θέμα αυτό κατά τη διάρκεια του πολύωρου ΠΥΣΠΕ.

Η δ/ντρια εκπαίδευσης με ανάρτηση  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 21/30-08-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ στην ιστοσελίδα της δ/νσης το απόγευμα της ίδιας μέρας ανακοινώνει υπεραριθμίες ΠΕ 70 και ΠΕ 60.

Καλούμε τους συναδέλφους να ακυρώσουμε με την παρουσία μας την πραξικοπηματική απόφαση της Δ/νσης για τις υπεραριθμίες.

Επίσης:

Μεγάλα θέματα προκύπτουν για τους συναδέλφους των ειδικοτήτων καθώς και μετά τις τοποθετήσεις που έγιναν αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στη διάθεση με προοπτική να οδηγηθούν στη διάθεση της περιφέρειας για μετακίνηση!!!

Επιμένουμε πώς μετά και από αυτή την εξέλιξη το ΠΥΣΠΕ πρέπει να ξαναδεί όλες τις τοποθετήσεις των ειδικοτήτων με υπολογισμό όλων των αναγκών των σχολείων και των μαθητών με λιγότερες μετακινήσεις εκπαιδευτικών και διαθέσεις σε λιγότερα σχολεία και όχι με εκπαιδευτικούς “λάστιχο” και εκπαιδευτικούς που περισσεύουν.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail