ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ με τα σωματεία μας-Φοιτητές και καλλιτέχνες χαλάσαμε φιέστα ΚΕΡΑΜΕΩΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  μέσα κι έξω από το ΜΕΓΑΡΟ VIDEO -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Print Friendly, PDF & Email

 

Πραγματικά θα έπρεπε να μας εξηγήσουν ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ, ΣΥΡΙΖΑ -ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ & ΑΣΕ -ΠΑΜΕ γιατί  καταψήφισαν  την πρόταση των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ για  συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ομοσπονδιών ΔΟΕ , ΟΛΜΕ και γιατί δε συμμετείχαν και δε στήριξαν τη συγκέντρωση αυτή.

Τι έργο επιτελούν;; Κάνουν πλάτες στην καμπάνια Κεραμέως-Μητσοτάκη;;

Αν όχι να μας πουν πως αντιλαμβάνονται την αντιπαράθεση με την Κεραμέως;

Για  κοινοβουλευτικό  κόμμα ( ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ)  που έτρεξε  να βγάλει ανακοίνωση καταγγέλλοντας την καταστολή της κυβέρνησης δηλώνουμε ότι δε δικαιούνται να χρησιμοποιούν τους αγώνες μας όταν  απουσιάζουν από αυτούς κι όταν στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαζαν τα ΜΑΤ απέναντι στους εκπαιδευτικούς για να περάσουν προσοντολόγιο  και όλη την  αντιεκπαιδευτική πολιτική με εφαρμογή τρίτου μνημονίου!

Οι παρακάτω εικόνες και video είναι χαρακτηριστικές της φιέστας της κυβέρνησης Δευτέρα 20/2/23  στο Μέγαρο Μουσικής και αποδεικνύουν περίτρανα το έργο της  4ετίας  Κεραμέως στην Παιδεία:
📍 ΜΑΤ δέρνουν δασκάλους.
📍 Οι επιθεωρητές ξανάρχονται.
📍 Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής επιμορφώνει νεοδιόριστους δασκάλους να:
– αποκαθιστούν τη φήμη σχολείων-“καταυλισμών στιγματισμένων” και με “προβληματικούς” μαθητές,
– να κουρεύουν με την ψιλή “αναρχικούς” μαθητές – και να τους “χαρακτηρίζουν με βάση την εικόνα τους”*.
📍 Προσάγεται άνθρωπος, επειδή γελούσε στην ομιλία Μητσοτάκη.
🎯 Ή ανατρέπουμε όλο το σχολείο της “αξιολόγησης” ή η εκπαίδευση γυρνάει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 100 χρόνια πίσω.
*Όλα τα σε εισαγωγικά έχουν τεθεί στο επιμορφωτικό υλικό του ΙΕΠ (αυτού που ενέκρινε κάτι παραθρησκευτικές σέχτες περί αγέννητων παιδιών πέρυσι!! ).
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail