Εγγραφή στο σύλλογο – Συνδρομή και οικονομική τακτοποίηση των μελών

Print Friendly, PDF & Email

Α.Π.88/1-11-2018                                                                                                Προς : τα μέλη

 

Εγγραφή στο σύλλογο – Συνδρομή και οικονομική τακτοποίηση των μελών

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Το δυνατό σωματείο που θα υπερασπίζεται όλους τους συναδέλφους χρειάζεται και οικονομική ανεξαρτησία από το κράτος. Χρειάζεται να στηρίζετε αποκλειστικά στα μέλη του. Με βάση αυτή την αρχή καλούμε όλους τους νέους στην περιοχή, συναδέλφους να εγγραφούν στο σύλλογο και να τακτοποιηθούν οικονομικά.

Η συνδρομή στο σύλλογο είναι :

  • 25 ευρώ για τους μόνιμους συναδέλφους (22 ευρώ για τη ΔΟΕ και 3 για το σύλλογο)
  • 15 ευρώ για τους αναπληρωτές (15 για τη ΔΟΕ – πληρώνουν μόνο όσα δίνουμε στη ΔΟΕ)
  • 7 ευρώ για τους ΑΜΟ (7 ευρώ για τη ΔΟΕ).

Κατά τη μέρα των εκλογών των αιρετών στις 7 Νοέμβρη, ο σύλλογος θα έχει τραπεζάκι για την εγγραφή όλων των νέων μελών – αναπληρωτών και αποσπασμένων και την οικονομική τακτοποίηση όλων.

Η τακτοποίηση των μονίμων που μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Αν Αττικής μπορεί να γίνεται με την υπογραφή δήλωσης συγκατάθεσης για την παρακράτηση της συνδρομής σε 5 δόσεις από τη μισθοδοσία (Γενάρη έως Μάη – 5 ευρώ κάθε μήνα)

Οι αναπληρωτές και οι αποσπασμένοι  θα συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής στο σύλλογο και θα  καταβάλουν τη συνδρομή σε χρήματα.

Διευκρινίζουμε ότι η τακτοποίηση όλων των μελών δεν είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές των αιρετών καθώς τις εκλογές αυτές τις διεξάγει η διοίκηση. Ωστόσο αξιοποιούμε την ευκαιρία για την τακτοποίηση όλων των μελών προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία εγγραφής και να μην αφήσουμε εκκρεμότητα για αργότερα στις τις τακτικές ΓΣ και τις εκλογές του συλλόγου.

Κατά την εγγραφή των μελών θα χορηγείται και κάρτα μέλους του συλλόγου και της ΔΟΕ. Χρήση των αδειών για τη συνδικαλιστική δράση και  τις τακτικές ΓΣ και τις αρχαιρεσίες του συλλόγου έχουν μόνο τα μέλη του συλλόγου.

Συμμετέχουμε όλοι στο σύλλογο – για δυνατό σωματείο στην υπηρεσία των συναδέλφων.

Η συλλογικότητα είναι η δύναμή μας.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail