Δημόσια Δήλωση Αθανασίας Κατσούλη (ΠΕ70 ) 1ο Δ.Σ Κορωπίου # Για τη μη συμμετοχή της σε παραταξιακό ψηφοδέλτιο στις εκλογές αντιπροσώπων της ΔΟΕ

Προς : Σύλλογο “Κ. Σωτηρίου”
                                                                                Κοιν. : Ενωμένοι Εκπαιδευτικοί,
                                                                                           τα μέλη του συλλόγου

Όταν την Παρασκευή 10/5 είδα με έκπληξη ότι ήμουν στο ψηφοδέλτιο την “ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ” σκέφτηκα να κάνω καταγγελία. Επέλεξα τελικά να μείνω σε μια  διακριτική  δήλωση μη συμμετοχής μου προς το σύλλογο “Κ. Σωτηρίου”.  Επειδή βλέπω ότι οι “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ” συνεχίζουν να μιλάνε για εμένα χωρίς την έγκριση και συγκατάθεσή μου, ενημερώνω τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ότι ουδέποτε ενέκρινα την υποψηφιότητά μου με την παράταξη των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. Αρνήθηκα στην προφορική πρότασή τους να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό τους και είναι ψέμα ότι δέχτηκα εκβιασμό για να ακυρώσω τη συμμετοχή μου. Παρ΄ όλα αυτά, εκείνοι με ενσωμάτωσαν με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο “παρά ένα” να υποχρεώνομαι να δηλώνω ενυπόγραφα ότι δεν είναι επιθυμία μου η συμμετοχή μου σε παραταξιακό ψηφοδέλτιο στις εκλογές στις 14 Μαΐου.

Αυτό λοιπόν είναι πίεση, είναι καταπίεση, είναι μείωση της προσωπικότητάς μου. Με προσβάλει ως συνάδελφο και ως άνθρωπο και το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν είναι υποχώρηση, είναι προσωπική μου επιθυμία εξ αρχής!!! Με θυμώνει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι αντί να μου ζητήσουν συγνώμη για την απρέπειά τους σε βάρος μου, με εμφανίζουν ως άβουλη , χειραγωγούμενη προσωπικότητα η οποία υποκύπτω σε εκβιασμούς και βρίσκομαι στη θέση να δώσω εξηγήσεις για κάτι το οποίο ποτέ δεν επέλεξα. Δεν επιτρέπω σε κανένα να χρησιμοποιεί το όνομά μου για δικό του ή παραταξιακό του όφελος.

Παρακαλώ να ενημερωθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί συνάδελφοι προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Με εκτίμηση

Κατσούλη Αθανασία