Δευτέρα 15/2/21 στις 10:30 το πρωί-Διαδικτυακή ενημέρωση-συζήτηση με τις/τους νηπιαγωγούς του συλλόγου μας! Βήματα για την αποτροπή της αξιολόγησης στα σχολεία μας!

Print Friendly, PDF & Email

Ο σύλλογός μας μετά και  την κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ από τη ΔΟΕ   και της δήλωσης ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ που εστάλη στα σχολεία μας Τρίτη από τη ΔΟΕ (Βήματα)- επισυνάπτουμε και χωριστά τη ΔΗΛΩΣΗ-, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών ( 1.συνάντηση Δ/ντων δημοτικών σχολείων, 2.μαζική διαδικτυακή ενημέρωση, 3. παρεμβάσεις σε σχολεία.)

Καλεί όλες τις/του νηπιαγωγούς του συλλόγου μας σε διαδικτυακή ενημέρωση συνάντηση Δευτέρα 15/2 στις 10:30 π.μ.  για την οργάνωση του αγώνα μας και την υλοποίηση της απόφασης της ΔΟΕ τη καθώς δεν έχουμε προλάβει να επικοινωνήσουμε το σύνολο των θέσεων του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας λόγω και της αιφνίδιας αναστολής των σχ. μονάδων.

ΕΔΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ μας : https://us02web.zoom.us/j/89680654256?pwd=NVJQSmdWYWRZSWtuRHFZejNZUlNOdz09

Σε μια σύντομη συνάντηση, καθώς γνωρίζουμε την πίεση χρόνου λόγω τηλεκπαίδευσης και λοιπών υποχρεώσεων, σας καλούμε να παραβρεθείτε για να ενημερωθείτε , να μας πείτε την εικόνα -τοποθέτηση του δικού σας σχολείου- συλλογή υπογραφών κλπ  απέναντι στην αξιολόγηση.

Μέσα σε μια μέρα οι Σύλλογοι Διδασκόντων (15 ) Δημοτικών, με συντριπτικές πλειοψηφίες ή ομόφωνα, πήραν απόφαση να μπλοκάρουν κάθε διαδικασία που αφορά στην αξιολόγηση, υπογράφοντας το κείμενο για απεργία – αποχή.

Μέσα από συλλογικές αποφάσεις θα ακυρώσουμε την προσπάθεια και αυτής της Κυβέρνησης να επιβάλλει την αντιδραστική αξιολόγηση.

Παρακαλούμε οι αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων να κοινοποιούνται στον σύλλογο προκειμένου με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τη ΔΟΕ. Η εικόνα από τα νηπιαγωγεία μας είναι πολύ ενθαρρυντική και  θα την ανακοινώσουμε μετά την τηλε συνάντησή μας.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι.

Αν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει το zoom, θα μπείτε μέσω browser ή θα σας ζητήσει να το εγκαταστήσετε. Αυτό θα πάρει 2-3 λεπτά της ώρας. Κάνετε αποδοχή στη χρήση του μικροφώνου και της κάμερας. Συμπληρώνετε το όνομά σας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail