Ανακοίνωση για τις εκλογές Μάης 2017

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ -ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ»

21 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξη στο ψηφοδέλτιο των «ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ», στο ψηφοδέλτιο ΟΛΩΝ των Συναδέλφων!

Η απήχηση των θέσεων και η εκλογή των 2 από τους 6 αντιπροσώπους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, για να αλλάξουμε τις κατεστημένες λογικές και αντιλήψεις στον Σύλλογό μας και στην Ομοσπονδία. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η άνοδος στο εκλογικό ποσοστό σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές καθώς για ελάχιστο μονοψήφιο αριθμό ψήφων δε πήραμε και την 3η έδρα.

Στην προσπάθεια αυτή σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά, ώστε να διαμορφώσουμε περιεχόμενο επιστημονικό, κοινωνικό, ανθρώπινο και ουσιαστικά αγωνιστικό, στη σύγχρονη έκφραση του συνδικαλισμού.

Θα εργαστούμε με βάση τις διακηρύξεις και τις θέσεις μας, όχι για να επιβάλλουμε απόψεις, αλλά για να συνθέσουμε ιδέες, αρχές, οράματα.

Στο πνεύμα αυτό καλούμε και τα άλλα σχήματα που συμμετείχαν στις εκλογές να δουν κατάματα την ουσία των προβλημάτων, να αποτινάξουν την κομματική χειραγώγηση και να συνεργαστούμε ΟΛΟΙ χωρίς προκαταλήψεις και αγκυλώσεις βάσει κοινών και αναντίλεκτων παραδοχών για τον Κλάδο και την Κοινωνία.

Τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν στη Γ.Σ. του Κλάδου, θα αποφασιστούν -όπως κάθε φορά- στη μεγάλη συνάντηση που θα γίνει πριν από τις διαδικασίες και στην οποία θα ληφθούν υπόψη η σταυροδοσία και όλα τα δεδομένα.

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ