Αίτημα άδειας για τη διεξαγωγή της τακτικής ΓΣ & εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο σύλλογο Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου»

Print Friendly, PDF & Email

Α.Π.  266/20-10-21                                                                  Προς : Δ/ντη Εκπαίδευσης Π.Ε, Αν. Αττικής

Κον Νικολετσόπουλο Δημήτριο

 

 

Σας γνωρίζουμε ότι το ΔΣ του συλλόγου έχει προγραμματίσει την τακτική ΓΣ  του συλλόγου για  την Πέμπτη  18  Νοεμβρίου 2021 (18/11/21) .

Παρακαλούμε για τη χορήγηση της σχετικής άδειας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη  Γ.Σ. πρωινές ώρες  και ακολούθως την εκλογική διαδικασία.

  • Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της ΔΟΕ για την «Αρνητική απάντηση του Υπουργού Εργασίας στο αίτημα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για παράταση θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων μέχρι 31/3/2022. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση θητείας» και η απόφαση για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών θα πρέπει να έχει ληφθεί, για να είναι νόμιμη, πριν από την 31/10/2021.
  • Σύμφωνα με το Άρθρο 20 του καταστατικού του συλλόγου μας το Δ.Σ. έχει θητεία για δύο χρόνια. Η τρέχουσα θητεία λήγει στα τέλη Νοεμβρίου 2021.

Βάσει των παραπάνω ενημερώνουμε ότι είναι απολύτως αναγκαία η διαδικασία Γ.Σ. και εκλογών.

Θεωρούμε καθοριστικό να λειτουργήσουν όλες οι συνδικαλιστικές δραστηριότητες εν όψει και των σοβαρών εξελίξεων που υπάρχουν στην παιδεία και την κοινωνία.

Η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί με όλους τους όρους υγειονομικής προστασίας και για το σκοπό αυτό θα διεξαχθεί στον  ανοιχτό αύλειο χώρο του 3ου Δ.Σ. Κορωπίου  ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος συγχρωτισμού.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και την άμεση απάντησή σας για τον καλύτερο προγραμματισμό των σχολείων μας.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail