Συνεστίαση του Συλλόγου μας

Ενημέρωση για τη συνεστίαση  του Συλλόγου μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Κώστας Σωτηρίου» σας προσκαλεί στη συνεστίαση  του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  19 Μαρτίου 2011 στο κέντρο “STUDIO ΚΗΦΙΣΙΑ” (ΜΠΑΜΠΗΣ στην ΚΗΦΙΣΙΑ), όπου  η Κατερίνα Κούκα, ο Νίκος Νομικός και η Λένα Αλκαίου θα μας ταξιδέψουν σε μια λαϊκή διαδρομή, που εδώ και χρόνια πρεσβεύουν για το καλό ελληνικό τραγούδι.

Ώρα Προσέλευσης: 22:00

Τιμή πρόσκλησης: 30€

Στην τιμή της πρόσκλησης περιλαμβάνεται μενού με:

*      ΟΡΝΤΕΒΡ : Κρέπες παριζιέν (κοτόπουλο –πιπεριές-μπέικον)

*      Σαλάτα εποχής

*      Κύριο πιάτο : Κοτόπουλο γεμιστό ή χοιρινό γεμιστό ή μπριζόλα χοιρινή ή κοτόπουλο σχάρας ή σνίτσελ–πατάτες φούρνου, ψητά λαχανικά

*      Φρούτα εποχής.

*      Το κρασί (Marras) , οι μπύρες , τα αναψυκτικά και το νερό συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και είναι απεριόριστα

Σας κάνουμε γνωστό ότι

·       Ο σκοπός της συνεστίασης δεν είναι κερδοσκοπικός. Επίσης δε θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά.

• Για τη διάθεση των προσκλήσεων  όπως και για  τη θέση των τραπεζιών στο χώρο του καταστήματος  θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα ανάλογα με το χρόνο απόκτησης των προσκλήσεων από τα σχολεία..
  • Οι προσκλήσεις θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες  και θα  μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

No comments yet.