Αλλαγή της μέρας συγκέντρωσης Νηπιαγωγών στη σχ. σύμβουλο για την Παρασκευή 23/9 στις 2μ.μ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 70- 20/9/16                                                          Προς:  ΔΟΕ, μέλη

 

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από κώλυμα της σχ. συμβούλου λόγω ανειλημμένης υπηρεσιακής υποχρέωσης της  για την Τετάρτη 21/9 αλλά και προσπάθειας καλύτερου συντονισμού με τους άλλους συλλόγους, νηπιαγωγεία των οποίων έχει την ευθύνη η σχ. σύμβουλος Κασσαβέτη Ιουλία, η μέρα συγκέντρωσης των νηπιαγωγών για τη συλλογική κατάθεση των πρακτικών (της ΔΟΕ και του Συντονιστικού) θα είναι η Παρασκευή 23/9, στις 2μ.μ. στο γραφείο σχολικών συμβούλων στο Γέρακα.

Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν και οι σύλλογοι “Περικλής” (από τη Β΄ Αθήνας) και Γλυφάδας-Βάρης -Βούλας-Βουλιαγμένης (για το κομμάτι της Αν. Αττικής) για τα νηπιαγωγεία ευθύνης της Κας Κασσαβέτη.

Όσες/οι συνάδελφοι δε μπορούν να συμμετέχουν καλούνται να επικοινωνήσουν με το ΔΣ και να δώσουν το πρακτικό της σχολικής τους μονάδας προκειμένου να κατατεθεί συλλογικά μαζί με τα υπόλοιπα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί και πάλι όλες τις συναδέλφους νηπιαγωγούς να συντάξουν τα πρακτικά λειτουργίας των νηπιαγωγείων σύμφωνα με το σχέδιο της ΔΟΕ και του Συντονιστικού Νηπιαγωγών και να εκφράσουν έμπρακτα την αντίθεσή τους στο “νέο ενιαίο τύπο ολοήμερου νηπιαγωγείου” .

Στην Ενότητα και την κοινή μας δράση η ελπίδα και η υπεράσπιση του Δημόσιου νηπιαγωγείου και της εργασίας όλων μας

 

Παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές των αιρετών

Με βάση τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου η ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων στη Δ/νση παρατείνεται για την 26/9.

Ενημερώνουμε ότι όποιος συνάδελφος θέλει είτε ατομικά είτε ως συνδυασμός να καταθέσει υποψηφιότητα για το ΠΥΣΠΕ Αν Αττικής η κατάθεση της /των υποψηφιοτήτων στο ΔΣ του συλλόγου μπορεί να γίνει μέχρι την Παρασκευή 24/9.

ypografes syllogos

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail