Έξω οι φασίστες της ΧΑ από την Κερατέα (ανακοινοποίηση) – Όλοι την Κυριακή 19/3 στις 10.30πμ στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κερατέας

Print Friendly, PDF & Email

 

ΑΠ 105                                              Προς: τα μέλη,

Κοινοποίηση: Δήμαρχο Λαυρεωτικής , τοπικά ΜΜΕ

 

ΘΕΜΑ:  Έξω οι φασίστες της ΧΑ από την Κερατέα

Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση στις 10.30πμ στην πλατεία

της  Κερατέας

 

Την Κυριακή 19 Μάρτη το πρωί οι φασίστες της Χ.Α. ανακοίνωσαν εκδήλωση στην Κερατέα.

Η ναζιστική συμμορία που δολοφόνησε τον Π. Φύσσα με τις εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των προσφύγων και μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών, που είναι υπόδικη προσπαθεί να πατήσει το πόδι τους  στην Κερατέα των αγώνων.

Προσπαθεί να εμφανιστεί στην περιοχή και να εξαπλώσει τη δράση της αποθρασυνόμενη από την ανοχή της κυβέρνησης και των αστυνομικών δυνάμεων συνεχίζοντας τις προκλήσεις της μετά τις πρόσφατες επιθέσεις στα προσφυγόπουλα σε σχολεία στο Πέραμα, στο Ωραιόκαστρο και αλλού.

Επιλέγει προκλητικά να ανακοινώσει εκδήλωση τις μέρες που (18 Μάρτη) γιορτάζεται με συλλαλητήρια και δράσεις σε όλη τη χώρα και σε δεκάδες  ευρωπαϊκές πόλεις η Διεθνής ημέρα ενάντια στο ρατσισμό, το φασισμό, τον πόλεμο τη φτώχεια και την ξενοφοβία.

 

Όλοι οι φορείς, συλλογικότητες και αγωνιστές – όλος ο λαός της περιοχής να σηκώσει τείχη.

 

Οι φασίστες δε χωράνε ούτε στην Κερατέα ούτε στα Μεσόγεια ούτε πουθενά.

 

Ούτε ο Δήμος και ούτε κανένας άλλος δεν πρέπει να παραχωρήσουν χώρο στους φασίστες.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

 

Η πάλη ενάντια στον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τις διακρίσεις, το φασισμό είναι πρωταρχικό μας μέλημα και μας αφορά ως εκπαιδευτικούς αλλά αφορά και όλη την κοινωνία.

Ο λαός της Κερατέας που έχει δώσει μεγάλες μάχες για την υπεράσπιση του τόπου και το καθολικό δικαίωμα στη ζωή πρέπει τώρα να δώσει το παράδειγμα για άλλη μια φορά στη μάχη ενάντια στο φασισμό – να μην επιτρέψουμε όλοι μαζί στους φασίστες να σπιλώσουν την πόλη με την παρουσία και τις προκλήσεις τους.

 

Ο σύλλογός μας έχει και στο παρελθόν, επανειλημμένα, πάρει θέση ενάντια σε φαινόμενα φασιστικής δραστηριότητας που παρουσιάστηκαν στην περιοχή μας και στα σχολεία.

  • Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Λαυρεωτικής  να πάρουν μέρος  την Κυριακή  19 Μάρτη 10:30 π. μ. στην κεντρική πλατεία της Κερατέας σε συγκέντρωση ενάντια στην παρουσία της ΧΑ
  • Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς, οργανώσεις και συλλογικότητες να πάρουν ανάλογες αποφάσεις και να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο.

Επίσης :

  • Καλούμε  το Σάββατο 18/3σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Ομόνοια 3:00μ.μ με πρόταγμα  Να ακυρωθεί η συμφωνία της ντροπής ΕΕ – Τουρκίας
  • Καλούμε την Κυριακή 19/3 στις 7:00μμ  σε συζήτηση για την εκπαίδευση των προσφυγοπαίδων  στο 1ο Δ.Σ. Λαυρίου.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail