📌Κυριακή βράδυ και Δευτέρα αξημέρωτα καλούν συναδέλφους διευθυντ(ρι)ές/προϊστάμενες-ους για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους και τις ελλείψεις σε self test ⏭ Άνοιγμα σχολείων χωρίς μέτρα = ένα τεράστιο και επικίνδυνο φιάσκο!!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 9 /9-1-2022                                                       Προς: τα μέλη μας, ΣΕΠΕ, ΔΟΕ

 

Με κατάπληξη οι διευθυντές/ντριες- προϊστάμενοι /ες των σχολείων της Αν. Αττικής διάβασαν τις οδηγίες της διεύθυνσης για την προμήθεια Self test σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να προμηθευτούν.

Με ποιο δικαίωμα η Δ/νση Αν. Αττικής καταπατά κάθε έννοια νομιμότητας, εργασιακών δικαιωμάτων, υγειονομικών μέτρων και δημόσιας διοίκησης καλώντας εκατοντάδες εκπαιδευτικούς  μέρα Κυριακή(!)σε ένα χώρο λίγων τετραγωνικών(!) για να παραλάβουν test και μάλιστα μέσα από ένα ανεπίσημο ανυπόγραφο κείμενο με τη μορφή e-mail;

Aλήθεια πώς ορίζεται το επαρκές απόθεμα;; και πώς, πού   θα διενεργούνται τα test αύριο;; Στην αυλή του σχολείου; Τι τελικά απαιτείται;; Γιατί επουδενί οι εκπ/κοι και κανένας άλλος από το προσωπικό ακόμη και «νοσηλευτικό»  δε θα προβούν  σε ιατρικές πράξεις εν μέσω γενικού συνωστισμού, ανάμεσα σε δεκάδες πιθανά κρούσματα!  Και για τα παιδιά  που έρχονται μόνα τι ισχύει;;

Κανένας/καμία διευθυντής/προϊστάμενος/η δεν είναι υποχρεωμένος εκτός εργασιακού ωραρίου να προσέλθει για παραλαβή self test στη Δ/νση Αν. Αττικής.

Είναι αποκλειστική υποχρέωση και ευθύνη  του κράτους να προμηθεύσει τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς εγκαίρως με όλα τα απαραίτητα μέσα μέσω των ταμείων τους ( μάσκες, test) !!

Να σταματήσει ο εμπαιγμός από το Υπουργείο! Είναι επικίνδυνοι για την υγεία, την μόρφωση των παιδιών μας , την εργασία μας!

Θα στείλουμε αναλυτική ανακοίνωση για το πώς αντιμετωπίζουμε τις ανυπόγραφες και προφορικές εντολές Κόπτση!! Κανένας και καμιά συνάδελφος-ισσα οποιουδήποτε ΠΕ να μην αποδέχεται προφορική εντολή για εφαρμογή αυτών των παράνομων οδηγιών, να μην αποδέχεται καμία ανάθεση και καμία υπερωριακή απασχόληση!

Κανείς να μη βοηθήσει στην καταστρατήγηση των εργασιακών μας  δικαιωμάτων !

Παρέχουμε πλήρη συνδικαλιστική και νομική κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών!

 

 

Ακολουθεί: Τo  μνμ από Δ/νση Αν. Αττικής!!

 

Καλησπέρα σας!

Εν όψει του αυριανού ανοίγματος των σχολείων, σας ενημερώνουμε ότι όσοι δεν έχουν επαρκές απόθεμα self test μπορούν να προσέλθουν στη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής χωρίς ραντεβού για παραλαβή:

> σήμερα Κυριακή, 09/01/2022 από τις 18:00 έως και τις 20:00 και
> αύριο Δευτέρα, 10/01/2022 από τις 06:00 και μετά,

έτσι ώστε όλοι οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/νες να βρίσκονται στις σχολικές τους μονάδες από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας για να υποδεχθούν μαθητές και γονείς που δεν έχουν προμηθευτεί self test.

Για οποιοδήποτε σχετικό ζήτημα μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2106654139.

Με εκτίμηση
Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail