Συμμετοχή του συλλόγου στην κινητοποίηση -πρωτοβουλία της Ένωσης γονέων Μαρκοπούλου (foto) για τα κενά στα σχολεία

Σήμερα το πρωί  με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων Μαρκοπούλου  έγινε συμβολικό κλείσιμο της Λεωφόρου Μαρκοπούλου ( στο φανάρι του νεκροταφείου) με τη συμμετοχή του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε.” Κ. Σωτηρίου”  και της Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Αφορμή: οι πολλές ελλείψεις σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση μέχρι και σήμερα 17 Οκτωβρίου.

Από την ανακοίνωση των γονέων:

“Με δεδομένη τη θέλησή μας να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο και να το κάνουμε καλύτερο, δε θα μείνουμε απαθείς. Πρέπει εμείς να πάρουμε την υπόθεση των παιδιών μας στα χέρια μας. Να απιτήσουμε την άμεση μαζική πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα σχολεία μας. Η μόρφωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να δίνεται με…… δόσεις. Είναι αγαθό και πρέπει να προσφέρεται δωρεάν, χωρίς φραγμούς και εμπόδια.”

“Στείλτε δασκάλους στα σχολεία! Αγώνας για δημόσια και δωρεάν παιδεία!” διαδήλωσαν οι μαθητές του δήμου Μαρκοπούλου.

IMG_20151017_120256IMG_20151017_114349IMG_20151017_115524IMG_20151017_114303