Κάλεσμα σε έκτακτη Γ.Σ. την Τετάρτη 21/10/15, στις 7μμ στο 1ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Α.Π.187/14-10-15                           Προς : τα μέλη

 

Νωρίτερα , στις 6:00μμ στον ίδιο χώρο θα συνεδριάσει η επιτροπή για τους πρόσφυγες

 

Το ΔΣ του συλλόγου καλεί σε έκτακτη ΓΣ του συλλόγου όλους τους συναδέλφους για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τη δράση του συλλόγου και τη συνολική μας παρέμβαση για :

  • την κατάσταση με τα κενά και το πως διαμορφώνεται η λειτουργία των σχολείων – πως θα αντιμετωπίσουμε τα κενά που παραμένουν καθώς σύμφωνα με τον Υπουργό προτίθενται να αφήσουν κενά για όλο το χρόνο – πως κατοχυρώνουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα – πως θα υπερασπίσουμε τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

 

  • τα νέα βάρβαρα μέτρα που ψηφίστηκαν με το πολυν/σχεδιο, το ασφαλιστικό, τη φορολογία, και τι προβλέπεται να προχωρήσει ( καθώς μετρούν τους στόχους τους ανά μήνα: μισθολόγιο-μειώσεις, συνδικαλιστικό νόμο και ελευθερίες) η κυβέρνηση με τη συναίνεση της αντιπολίτευσης, τι θα σημαίνουν για τη ζωή μας και πως συλλογικά θα τα αντιμετωπίσουμε.

 

  • τι προβλέπεται για την εκπαίδευση (αξιολόγηση, διορισμούς, σύνδεση δημόσιου σχολείου με επιχειρηματικότητα και οφέλη αγοράς) και πως ως εκπαιδευτικό κίνημα θα το αντιμετωπίσουμε και θα το αποτρέψουμε

 

Με την ευκαιρία της έκτακτης ΓΣ καλούνται ιδιαίτερα να συμμετέχουν οι συνάδελφοι αναπληρωτές για να τους καλωσορίσουμε στο σύλλογό μας και να ενημερωθούν αλλά και να οργανώσουμε την παρέμβασή τους (θα υπάρχουν αντίγραφα των εργασιακών δικαιωμάτων κλπ)

Οργανώνουμε τη συλλογικής μας δράσης και τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες για την επόμενη περίοδο.

Μοναδικό  μας όπλο ο συλλογικός μας αγώνας για την ανατροπή των σχεδίων τους!

Πριν από συνέλευση στις 5:30μμ καλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη σύσκεψη της επιτροπής που θα φτιάξει ο σύλλογος για να βοηθήσουν στην οργάνωση πρωτοβουλιών για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Η συμμετοχή και η ατζέντα της συζήτησης και των πρωτοβουλιών είναι ανοιχτή για όσους συναδέλφους συμμετέχουν με ιδέες και προτάσεις.

Για τη δυνατότητα έγκαιρου προγραμματισμού των υποχρεώσεων των σχολικών μονάδων (διδακτικές επισκέψεις κτλ) σας κάνουμε γνωστό ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την Τετάρτη 25 Νοέμβρη 2015. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση από το Δ.Σ.

ypografes syllogos

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail