ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 14/2/2023

Print Friendly, PDF & Email

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ:

 Αναγνωρίστηκε συνάφεια σε ποσοστό 100% για τους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών αναπληρωτών και μονίμων που ήρθαν στη συνεδρίαση. (45 νεοδιόριστοι-361 αναπληρωτές). Σε επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθούν οι υπόλοιπες αιτήσεις (84 νεοδιόριστοι και 14 αναπληρωτές).

 Έγινε αναγνώριση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας για όλους τους νεοδιόριστους συναδέλφους σε ποσοστό 100% (2020-2021-2022). Δεν αφορά μισθολογική εξέλιξη.

 Έγινε αναγνώριση της προϋπηρεσίας όλων των αναπληρωτών συναδέλφων για χορήγηση ΜΚ σε ποσοστό 100%. Θα ενσωματωθεί η αύξηση στη μισθοδοσία στις 10 Μαρτίου σε όσους περισσότερους προλάβει η Δ/νση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου που κλείνει το σύστημα. Ο ακριβής αριθμός θα φανεί τις επόμενες μέρες. Ζητήσαμε να γίνει κάθε προσπάθεια να καταβληθεί άμεσα στο σύνολο των αναπληρωτών.

 Καταψηφίσαμε τον προσδιορισμό της ‘Οργανικής σύνθεσης διδακτικού προσωπικού’. Απαιτήσαμε από τη Δ/νση να υπάρχει αντιστοίχιση οργανικών και λειτουργικών θέσεων και σε κάθε περίπτωση να υπάρξει πλήρης κάλυψη όλων των κενών με μόνιμους διορισμούς σύμφωνα με  την πάγια θέση του Κλάδου.

 Έγινε ενημέρωση του Συμβουλίου για επανατοποθέτηση – μετακίνηση συναδέλφων. 9 με αίτησή τους, 2 για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Καταθέσαμε δήλωση με τη διαφωνία μας για μετακινήσεις χωρίς αίτηση των συναδέλφων και ζητήσαμε να στελεχωθούν όλες οι σχολικές μονάδες με μόνιμους εκπαιδευτικούς.

 Χορηγήθηκε «Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου» για το σύνολο των αιτούντων συναδέλφων πλην 2 περιπτώσεων με ελλιπή δικαιολογητικά, οι οποίες παραπέμφθηκαν σε επόμενη συνεδρίαση.
Θα υπάρξει αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα.

Με αρχή σήμερα αγωνιζόμαστε για διαφάνεια, δημοκρατικές διαδικασίες και πλήρη στήριξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων πάντα υποστηρίζοντας τις θέσεις του Κλάδου. Δίπλα σε όλους τους Συναδέλφους με ενότητα και αγωνιστικότητα. Οι εκπρόσωποι των συναδέλφων επέστρεψαν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια!!!

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ – ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
Οι αιρετοί όλων των Συναδέλφων.
Γιάννης Ρούπας – Γιάννης Κανελλόπουλος.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail