Μαζικότητα και συνθήματα για την εκπαίδευση από τους συλλόγους Π.Ε. στις απεργιακές κινητοποιήσεις( φωτο)

Print Friendly, PDF & Email

 

Με μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Στη γενική απεργία της 27ης Νοέμβρη συμμετείχαν μαζικά οι εκπαιδευτικοί. Μεγάλη  η συμμετοχή   από τα σχολεία του Συλλόγου μας .

27 Νοέμβρη

Πλήθος και παλμός στο μπλοκ των Συλλόγων εκπαιδευτικών ΠΕ, με εκατοντάδες εκπαιδευτικούς να φωνάζουν συνθήματα ενάντια στην κυβέρνηση και την ΕΕ καθώς και εκπαιδευτικά συνθήματα ενάντια στην αξιολόγηση.

Η μεγάλη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων απεργών στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Αθήνας, δείχνει ότι υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης του λαϊκού κινήματος.

Ιδιαίτερα σήμερα, που η παράταση του μνημονίου που προεξοφλούν οι «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης στο Παρίσι αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά ότι έρχονται νέα αντιλαϊκά μέτρα για τους μισθούς και τις συντάξεις, η σημερινή απεργία δείχνει ότι το κίνημα μπορεί και πρέπει να προχωρήσει οργανωμένα σε ένα νέο γύρο αναμέτρησης για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.

 

Η συνέχεια του αγώνα, στις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων, στα μπλοκαρίσματα της αξιολόγησης, στους αγώνες και τις δράσεις για το δημοκρατικό δημόσιο δωρεάν σχολείο.

 

 

 

 

27 Νοέμβρη 3

 

 

 

27 Νοέμβρη 127 Νοέμβρη 427 Νοέμβρη2

 

27 Νοέμβρη 5

ΚΑΙ VIDEO

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail