Δράσεις-Συμμετοχή συλλόγου Φοράμε μάσκες αλλά δεν μένουμε σιωπηλοί ενάντια στις αντιλαϊκές-αντιεκπαιδευτικές πολιτικές

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 48-26/4/20                                                                                                                Προς: τα μέλη

 

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων του Συλλόγου μας, αποφασίζουμε τις παρακάτω δράσεις:

·    Καλούμε στην παρέμβαση των Συλλόγων ΠΕ στα γραφεία της ΔΟΕ  (συνάντηση αντιπροσωπείας των Συλλόγων ΠΕ με το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.) τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 10 π.μ. Κάλεσμα συλλόγου: Να αλλάξει σε αγωνιστική κατεύθυνση η στάση της ΔΟΕ – Πρόταση συνάντησης Συλλόγων ΠΕ με το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.-Απόσυρση του ν/σ έκτρωμα ΤΩΡΑ

·         Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των απεργών της υπηρεσίας ασύλου Δευτέρα 27/4 στις  12μμ στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Βλ. Χαιρετίζουμε την απεργία διαρκείας των συμβασιούχων στην υπηρεσία ασύλου. Να πάρουν πίσω τις εκδικητικές- χαρακτήρα συνδικαλιστικών διώξεων – απολύσεις. Στηρίζουμε έμπρακτα και υλικά την απεργία.

·         Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της ΟΕΝΓΕ την Τρίτη 28 Απριλίου, στο Υπουργείο Υγείας στηρίζοντας ανεπιφύλακτα τα αιτήματα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς εντοπίζεται και σήμερα μετά από ενάμιση μήνα κατάστασης πανδημίας η κυβέρνηση να συνεχίζει τη σκανδαλώδη ενίσχυση της ιδιωτικής υγείας και ελάχιστα να έχει κάνει για την στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας. Κάλεσμα ΟΕΝΓΕ Στις 28 Απριλίου προχωράμε σε νέα πανελλαδική κινητοποίηση!

·         Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις, για την εργατικής πρωτομαγιά και στη διαδήλωση που οργανώνουν πρωτοβάθμια σωματεία στα Χαυτεία (Αθήνα) για τις 10:30 π. μ. και πορεία προς την Βουλή «τα δικαιώματα και η ταξική πάλη δε μπαίνουν σε καραντίνα»

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail