Κυριακή πρωί 21/1/24 💨Καλωσορίζουμε το νέο έτος με  έναν  «Τυφώνα» – ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  

Print Friendly, PDF & Email

ΑΠ 12/ 11-1-2024                                     Προς: τα μέλη, Δήμο Κρωπίας, Ενώσεις & συλλόγους γονέων των

σχολείων ευθύνης μας

 Ο σύλλογος Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου» σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της αγαπημένης συναδέλφισσας Όλγας Κέγκου  «Ο Τυφώνας» Μια ιστορία για τη δυσλεξία!

 

ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 21/1/24  από τις 11:30π.μ- 13:30μμ.

ΤΟΠΟΣ: Ο φιλόξενος χώρος της Δημοτικής βιβλιοθήκης Κορωπίου – Γεωρ. Παπασιδέρη 13, Κορωπί

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:  Συναδέλφισσες,οι εκπαιδευτικοί με τα παιδιά τους, οι μαθητές των σχολείων μας με τους γονείς τους και όποια, ος αγαπά τα βιβλία και τα ταξίδια μέσα από αυτά!!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Θα έχουμε την χαρά και την τιμή να ακούσουμε αποσπάσματα του  βιβλίου από τη συγγραφέα του βιβλίου παρέα με τα παιδιά μας! Στη συνέχεια όταν τα παιδιά θα  έχουν ευκαιρία να κάνουν δραστηριότητες με θέμα τον «Τυφώνα» στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της βιβλιοθήκης,  εκπαιδευτικοί και γονείς θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε  την Καλλιόπη Αναστασίου ( ψυχολόγο) και να ανταλλάξουμε σκέψεις, αγωνίες  και ερωτήματα.

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε με τον  μικρό Τόμας που διασχίζει την πόρτα του Δημοτικού με μεγάλη του χαρά. Όμως, καθώς προσπαθεί να γράψει το όνομά του, ένας Τυφώνας εμφανίζεται ξαφνικά πάνω από το κεφάλι του. Τα γράμματα αρχίζουν να παίζουν παράξενα παιχνίδια και ο Τόμας ανησυχεί πολύ. Τι θα κάνει με αυτόν τον Τυφώνα που δεν απομακρύνεται ποτέ από κοντά του; Πώς θα τον αντιμετωπίσει; Ευτυχώς που η κυρία Αλεξία έχει καταστρώσει ένα σχέδιο! Ποιο είναι αυτό; Θα το μάθετε διαβάζοντας αυτήν την ιστορία!

Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους με δυσλεξία αλλά και για τους μικρούς μας φίλους χωρίς δυσλεξία.

Φορέστε το παλτό σας,  βάλτε  τα κασκόλ και τα σκουφιά  αλλά κα την πιο ζεστή  σας διάθεση και ελάτε !!!

Ευχαριστούμε θερμά το Ν.Π.Δ.Δ. ΣΦΗΤΤΟΣ για την παραχώρηση της Δημοτικής βιβλιοθήκης.

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail