Αλλαγή μέρας!! 🎭Ο σύλλογος πάει στο Εθνικό θέατρο Σάββατο 3/12, 8:30μμ στα ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ του Τσάρλι Τσάπλιν

Το Εθνικό θέατρο δυστυχώς 😔 ανέβαλε την προγραμματισμένη παράσταση για την Κυριακή στις 20/11. Τα εισιτήρια που ήδη έχουμε προπληρώσει μπορούν να αξιοποιηθούν για το Σάββατο 3/12 στις 8:30. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να τα αξιοποιήσετε, τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσω του συλλόγου ΠΕ “Κ. Σωτηρίου”.

Τα εισιτήρια σας θα λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή.

Ένα διαφορετικό μιούζικαλ που μπορούν να παρακολουθήσουν και  παιδιά από 11 χρόνων.

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΗΝΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ (ΡΕΞ) Πανεπιστημίου 48, Αθήνα

Σάββατο  3 Δεκεμβρίου 2022

Τιμή: 14€ από 20€ στην  πλατεία του θεάτρου  ( ΖΩΝΗ Α)

Ώρα προσέλευσης : 8:30

Ώρα έναρξης: 8:15

Τα εισιτήρια πρέπει να προπληρωθούν μέχρι την  Πέμπτη  10/11/22 .

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε εγκαίρως !!!

Θάνια Βέζου  6987183011

Βιολέττα Πατέλη 6976372500

Υπάρχει δυνατότητα καταβολής μετρητών αλλά και κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας στην τράπεζα Πειραιώς  στο λογαριασμό: GR7801711790006179010143847  ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ και  με αποστολή της απόδειξης πληρωμής στο email του συλλόγου syllogosksotiriou@gmail.com

Για το έργο

ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ του Τσάρλι Τσάπλιν

Ένα διαφορετικό μιούζικαλ σε πρωτότυπη μουσική Θοδωρή Οικονόμου και στίχους Σταύρου Σταύρου

Με φόντο το οικονομικό Κραχ της Αμερικής, τα Φώτα της πόλης, το διαχρονικό και αξεπέραστο αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία και ταυτόχρονα μια αστική παραβολή που πραγματεύεται την κοινωνική αδικία, αλλά και την άδολη αγάπη. Μια ταινία με το ωραιότερο φινάλε στην ιστορία του κινηματογράφου, ένα έργο-καθρέφτης της τραχιάς μεσοπολεμικής εποχής που αποθεώνει την ασυμβίβαστη ζωή, την ανιδιοτελή προσφορά και τον έρωτα χωρίς όρια.

Η παράσταση διαδραματίζεται στον χώρο ενός κινηματογραφικού στούντιο και ακολουθεί την πλοκή της ταινίας του 1931, όπου ο Τσάρλι Τσάπλιν, ως άνεργος περιπλανώμενος Σαρλώ, ερωτεύεται μια τυφλή ανθοπώλισσα και κάνει τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για την εγχείρηση που θα της χαρίσει την όραση. Ο ρακένδυτος ήρωας αγωνίζεται να επιβιώσει στο βίαιο περιβάλλον του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού και με όπλο του τον αλτρουισμό και τη γενναιοδωρία, καταφέρνει να προσφέρει στην αγαπημένη του το πολυτιμότερο δώρο.

Η παράσταση έχει τη μορφή ενός ιδιότυπου μιούζικαλ, με τη ζωντανή μουσική, τα τραγούδια, τη δράση και την ενέργεια των δημιουργών να συστρατεύονται για να αποτίσουν φόρο τιμής στον ιδιοφυή «μελαγχολικό κλόουν», τον ηρωισμό των απλών ανθρώπων, τις αρχετυπικές αξίες της ζωής.

“Κι ίσως ο έρωτας να’ ναι Δυο χέρια πλεγμένα Κάπου στη γη, σε μια βόλτα Μέσα στου ήλιου το φως”

Ταυτότητα παράστασης

Διασκευή: Αμάλια Μπένετ-Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς-Θοδωρής Οικονόμου

Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Αμάλια Μπένετ