ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17-1 ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Print Friendly, PDF & Email

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Συλλόγου «Κώστας Σωτηρίου»                                   15/1/19

‘Ήμασταν ΟΛΟΙ εκεί. Ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, διατρανώσαμε την αντίθεσή μας στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και στο νομοσχέδιο για τις προσλήψεις.

Με μια ακόμη μεγάλη κινητοποίηση με επίκεντρο το Σύνταγμα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, δηλώσαμε με εμφαντικό και ξεκάθαρο τρόπο πως το νομοσχέδιο δε θα περάσει. Η προσπάθεια να απαξιωθούν τα πτυχία μας και να επικρατήσει ανθρωποφαγία στον Κλάδο θα μείνει στα χαρτιά.

Και πάλι οι δυνάμεις καταστολής «έπιασαν δουλειά», τραυματίζοντας διαδηλωτές Συναδέλφους. ‘Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσουμε. ‘Όλοι προχωράμε μαζί μέχρι την τελική νίκη. Δεν υπάρχουν αναπληρωτές και μόνιμοι, υπάρχουν μόνο Συνάδελφοι και έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος.

Είναι η στιγμή για την κορύφωση του αγώνα. Οι παλινωδίες και οι αλλαγές στην ημερομηνία που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο, από τη μεριά της κυβέρνησης, δε μας πτοούν, αντίθετα ενδυναμώνουν τον αγώνα μας.

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ-ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

‘Όλοι συμμετέχουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΜΑΖΙΚΑ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στη συλλαλητήριο που διοργανώνουν  ΔΟΕ-ΟΛΜΕ  την ημέρα ψήφισης  του νομοσχεδίου στο Σύνταγμα

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

 

Αγώνας και νίκη απέναντι στο νέο σύστημα πρόσληψης

Αγώνας και νίκη για όλους, για τον Κλάδο

 

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail