ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ του Ανδρέα Μέντη

Print Friendly, PDF & Email

 

  1. 1998. Αρχή της σχολικής χρονιάς με ταυτόχρονη εκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών. Ο τότε πρωθυπουργός Κ. Σημίτης επισκέπτεται το Λαύριο για προεκλογική συγκέντρωση με ταυτόχρονη επίσκεψη στα εγκαίνια νέων μονάδων στη ΔΕΗ του Λαυρίου.

Το τότε Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών «Κ. Σωτηρίου» αποφάσισε να παρέμβει με παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση προσωπικά στον πρωθυπουργό κειμένου διαμαρτυρίας όπου αναφέρονταν συγκεκριμένα τα προβλήματα λειτουργίας των σχολείων στην ευρύτερη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στην πόλη του Λαυρίου.

Η πίεση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την κάλυψη των κενών στα σχολεία του Λαυρίου.

  1. Αρχή της σχολικής χρονιάς με ταυτόχρονη εκλογική περίοδο βουλευτικών εκλογών. Ο υπουργός Παιδείας της …«πρώτης φορά αριστερά» κυβέρνησης επισκέφτηκε την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το Λαύριο για προεκλογική συγκέντρωση. Το Δ.Σ. του συλλόγου «Κ. Σωτηρίου» δεν πήρε κανένα πρακτικό μέτρο ανάδειξης των προβλημάτων λειτουργίας των σχολείων της περιοχής και ειδικά του Λαυρίου που είναι ίδια και ίσως μεγαλύτερα από του 1998…, αν και στο Δ.Σ. έχει απόλυτη πλειοψηφία η παράταξη της Ανεξάρτητης Κίνησης

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail