καταγγελία προς τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου

Print Friendly, PDF & Email

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου «Κώστας Σωτηρίου» για απειλές και τραμπουκισμούς κατά τη διάρκεια της τακτικής ΓΣ στις 1/12/2021. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης, παρά τη θεσμική του ιδιότητα, προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες. Έχουν προηγηθεί παρόμοιες επιθέσεις σε εκλεγμένους αντιπροσώπους της ΔΟΕ και σε μέλη του ΔΣ του συλλόγου.

Δηλώνουμε πως τέτοιες φασιστικές ενέργειες δε θα γίνουν ανεκτές και χαρακτηρίζουν όποιον τις εκδηλώνει και όποιους τις ανέχονται και τις υποθάλπουν.

Ο φασισμός, οι τραμπουκισμοί και οι απειλές δεν έχουν θέση στο δημόσιο διάλογο, στο μαζικό κίνημα και σε καμία έκφανση της κοινωνικής ζωής. Θα επιμείνουμε στον διάλογο και στην παράθεση επιχειρημάτων. Όποιος δεν αντέχει τη λειτουργία της δημοκρατίας  και του διαλόγου ας βρει άλλους τρόπους εκτόνωσης. Πάντως σίγουρα δεν έχει θέση στο σωματείο μας!!! Απαιτούμε από την παράταξή του να κάνει το ελάχιστο. Να τον αποσύρει άμεσα από τα ψηφοδέλτιά της για τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του συλλόγου. Διαφορετικά θα είναι σαν να ανέχεται και να υποθάλπει τέτοιες συμπεριφορές.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail