Η απάντηση των ΣΕΕ στις ανακοινώσεις- καταγγελίες των συλλόγων “Κ. Σωτηρίου” για το ερωτηματολόγιο –”Δελμούζου”

Print Friendly, PDF & Email

Η απάντηση των ΣΕΕ στις ανακοινώσεις- καταγγελίες των συλλόγων Κ. Σωτηρίου –Δελμούζου για το ερωτηματολόγιο, λάβαμε το παρακάτω μνμ :

 

Κυρίες, κύριοι,

 

αναφορικά με το Ερωτηματολόγιο που εστάλη σε Διευθυντές και Διευθύντριες του 5ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. με σκοπό την αποτίμηση του δικού μας έργου, των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, για το σχ. έτος 2019-20 και τον προγραμματισμό των επιμορφωτικών δράσεων για το σχ. έτος 2020-21, επιθυμούμε να δηλώσουμε υπεύθυνα και να ενημερώσουμε τους Συλλόγους σας ότι το Ερωτηματολόγιο δεν έχει καμία σχέση με την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με αυτή. Άλλωστε, έχει ήδη αποσυρθεί μετά τη μεγάλη αναστάτωση που σας δημιουργήσαμε.

 

Με εκτίμηση,

Γεωργία Ρογάρη

Ευαγγελία Μανούσου

 

θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι ανακοινώνουν ότι αποσύρουν το ερωτηματολόγιο γεγονός που δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν τα όποια στοιχεία συγκέντρωσαν. Το πιο σοβαρό είναι ότι ξεκαθαρίζουμε ότι διαδικασίες ερήμην των εκπαιδευτικών δεν θα γίνουν αποδεκτές και δεν πρέπει κανένας στο μέλλον να επιχειρήσει να ξανακάνει.

Σε ότι αφορά την εφαρμογή του νόμου Κεραμέως, την αυτοαξιολόγηση που ετοιμάζουν, τον αριθμό των μαθητών στην τάξη, την υποχρεωτική προσχολική αγωγή και τη σχέση των Συντονιστών με τις σχολικές μονάδες έχουμε ζητήσει συνάντηση με όλους τους συντονιστές και θα ενημερώσουμε για τη συνέχεια.

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail