Η αλήθεια για την τελευταία ΓΣ του «Κ.Σωτηρίου»…

Print Friendly, PDF & Email

Σε πλήρη απόγνωση βρίσκεται η παράταξη της «Ανεξάρτητης Κίνησης», μετά τους χθεσινούς τραμπουκισμούς του Γεν. Γραμματέα (πράγμα για το οποίο καταγγέλθηκε δημόσια αφού δεν είναι η πρώτη φορά) και μετά τις χθεσινές ατράνταχτες αποκαλύψεις των «Ενωμένων Εκπαιδευτικών» για την υποκριτική τους στάση στο θέμα της αξιολόγησης. Έμειναν άναυδοι οι συνάδελφοι που παρευρίσκονταν στη χθεσινή ΓΣ με όσα πληροφορήθηκαν. Η ηγεσία της Α.Κ. προσπαθεί με ψέματα να δικαιολογηθεί ότι προχώρησε σε τραμπουκισμούς το εν λόγω μέλος τους, μιλώντας για δήθεν μισογυνισμό και προηγούμενη «επίθεση» στην πρόεδρο του Συλλόγου επειδή τολμήσαμε να της ζητήσουμε ψιθυριστά να τηρήσει τη διαδικασία και να σταματήσει να μιλάει επιτέλους τογνωστό ηγετικό μέλος των Παρεμβάσεων, μετά από 45 λεπτά (όπως πάντα λέει το ποίημά του), μην κρατώντας απροκάλυπτα ούτε τα προσχήματα της ισοτιμίας των παρατάξεων!!!!

Και θα το ανεχόμασταν για μια ακόμη φορά, εάν η πρόεδρος δεν το έκανε σε κάθε ΓΣ!!! Μάρτυρες, όλα τα μέλη του Συλλόγου που πλέον απλά γελούν με τη μονομέρεια της προεδρεύουσας που δεν τηρεί καμία διαδικασία και τη γράφει με το «έτσι θέλω» στα «παλιά της τα παπούτσια». Και η αντίδραση της προέδρου όταν ζητήσαμε τα αυτονόητα; Άρχισε να χτυπά το τραπέζι και να φωνάζει ότι δε δέχεται υποδείξεις για να ακολουθήσουν τα γνωστά που καταγγείλαμε και οι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ, που ήταν παρόντες, μπορούν να τα επιβεβαιώσουν. Ακολούθησε η απάντησή μας σε υποψήφιά τους που μίλησε για ξεπούλημα δικό μας και της ΔΟΕ και πήρε με επιχειρήματα, που άφησαν ακόμη και τους συνυποψηφίους της άναυδους, την απάντησή της. Την απάντησή μας, με παράθεση επιχειρημάτων, την ονομάζουν μισογυνισμό στην προσπάθειά τους να κρυφτούν γιατί χτες ξεμπροστιάστηκαν, για μια ακόμη φορά, μέσω της βίας και των απειλών τους και φυσικά καταγγέλθηκαν. Έχουμε δει πολλά αλλά τέτοια νοσηρή εφευρετικότητα, πρώτη φορά. Ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Άκου μισογυνισμός!!! Γελούν και οι τοίχοι από το σχολείο που μας φιλοξένησε… Φαιδροί και γελοίοι ανυπόστατοι ισχυρισμοί που χαρακτηρίζουν τα πρόσωπα που τους σκαρφίζονται. Οι συνάδελφοι ξέρουν και κρίνουν.

Μα ειλικρινά, συνάδελφοι δεν μπορούσατε να βρείτε κάτι καλύτερο για να κρύψετε την ντροπή σας για τις τραμπούκικες (4η φορά!!!!) μεθόδους του Γεν. Γραμματέα του συλλόγου και μέλους της παράταξής σας ;

Και αν ήταν έτσι, τότε γιατί ηγετικό μέλος της παράταξής σας εγκαλούσε, μπροστά μας, αμέσως μετά, τον Γενικό Γραμματέα λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του;;;;

Συνάδελφοι της ηγετικής ομάδας της «Ανεξάρτητης Κίνησης», ό,τι και να σκαρφίζεστε σήμερα, μετά τις καταγγελίες μας, για να δικαιολογηθείτε στις/στους συναδέλφους για το μέλος σας, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Λέτε διαρκώς ψέματα, καταφεύγετε στη βία, σας ενοχλεί και η αλήθεια και η δημοκρατία και η αντίθετη άποψη. Το γνωρίζουν πια όλοι στον σύλλογό μας…  Ειλικρινά, ο κατήφορος του συλλόγου μας πρέπει να σταματήσει.

 

ΕΝΟΤΗΤΑΑΓΩΝΑΣΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail