ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ-ΑΝ. ΚΙΝΗΣΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Νωρίτερα σήμερα, στο ΔΣ της ΔΟΕ, και με πρόταση του Αυτόνομου Δικτύου, η ΔΟΕ προκήρυξε απεργία για την Τετάρτη 16 του μηνός και συλλαλητήριο στις 12:00 στο Σύνταγμα.

Λίγο πριν το ΔΣ, η παράταξη Αν. Κίνηση-Παρεμβάσεις “Κ. Σωτηρίου” κατηγορούσε δημόσια το Αυτόνομο Δίκτυο ότι δήθεν δε στηρίζει την πρόταση για απεργία την ημέρα ψήφισης του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Ρωτάμε λοιπόν:

  1. Πόσα ακόμα ψέματα και λάσπη θα πουν και θα ρίξουν οι Παρεμβάσεις και η Αν. Κίνηση στον σύλλογό μας;
  2. Για πόσο ακόμη θα βυσσοδομούν ενάντια στο Αυτόνομο Δίκτυο, που τήρησε με συνέπεια την ίδια ακριβώς στάση σε ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ, προσπαθώντας εξώφθαλμα να εξαπατήσουν τους Συναδέλφους;

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Ο δρόμος της λάσπης και του διχασμού, ειδικά την ώρα του αγώνα, δε βοήθησε ποτέ και κανέναν. Ας το καταλάβουν καλά, όσοι, λόγω ένδειας επιχειρημάτων, ποντάρουν μόνο σε αυτά για την εξυπηρέτηση των μικροπαραταξιακών τους επιδιώξεων. Αυτό είναι που στην ουσία ρίχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης και αποτελεί εργοδοτικό συνδικαλισμό (όπως καταγγέλλουν) αφού, στην ουσία, ο διχασμός του κινήματος, αυτούς εξυπηρετεί. Η πλειοψηφία της παράταξης των Παρεμβάσεων-Αν. Κίνησης, που αποτελεί κομμάτι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δυστυχώς έχει επιλέξει εδώ και καιρό να βαδίζει σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο. Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί (και οι μετριοπαθείς φωνές των Παρεμβάσεων που ευτυχώς υπάρχουν) με κοινό στόχο όχι τις άλλες παρατάξεις αλλά το να ακυρώσουμε στην πράξη το αντεργατικό νομοσχέδιο και τα αντεργατικά σχέδια από όποιον και εάν προέρχονται.

 

Δίνουμε ραντεβού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 16 Ιουνίου, στις 12.00, στο Σύνταγμα!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail