ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ 22/5

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ 22/5

1ο θέμα: Λειτουργία παραρτημάτων Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023 2024

Αποφασίστηκε η λειτουργία 8 παραρτημάτων νηπιαγωγείων για το επόμενο σχολικό έτος. Τα 3 είναι νέα και τα 5 λειτουργούσαν και παλαιότερα.

2ο θέμα: Εξέταση αιτήσεων για ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης.

Έγιναν αποδεκτές όλες οι αιτήσεις εκτός από δύο που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

3ο θέμα: πίνακας οργανικών κενών ανά κλάδο και μεταθετική περιοχή γενικής εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής.

Ακολουθεί ο πίνακας με σειρά μοριοδότησης των συναδέλφων που έχουν υποβάλει αίτηση. Δεν έχει ενσωματωθεί η απόφαση για ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης.
Ο πίνακας θα ανέβει άμεσα και στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης μαζί με τα ονόματα των συναδέλφων που εντάσσονται στην ειδική κατηγορία και θα δοθεί προθεσμία 3 ημερών για τυχόν ενστάσεις από τους ενδιαφερομένους. Επίσης ακολουθούν δύο πίνακες με τα οργανικά κενά των δημοτικών και νηπιαγωγείων για το επόμενο σχολικό έτος έτσι όπως αυτά δίδονται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ανατολικής Αττικής

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη είναι ότι υπήρξε δέσμευση από τη μεριά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής ότι θα γίνουν αποδεκτές όλες οι αιτήσεις των σχολικών μονάδων για κατάτμηση τμημάτων όπου αυτές πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

Οι αιρετοί όλων των συναδέλφων

Γιάννης Ρούπας – Γιάννης Κανελλόπουλος

Βελτιώσεις – Τοποθετήσεις