«Ενημέρωση για αιμοδοσία εκπαιδευτικών στις 8-4-2020»

Print Friendly, PDF & Email

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εθελοντικών αιμοδοσιών των εκπαιδευτικών αλλά και ανταποκρινόμενηστη μεγάλη ανάγκη για αίμα που υπάρχει αυτήν περίοδο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής σε συνεργασία με τουςσυλλόγους εκπαιδευτικών «Αλ. Δελμούζος», «Κ.Σωτηρίου», «Σωκράτης»και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διοργανώνει αιμοδοσία την:Τετάρτη 8 Απριλίου2020 στο 1ο Δ.Σ. Γλυκών Νερών(Κοραή και Καραϊσκάκη, Γλυκά Νερά, τηλ.: 210/6658444)για τους όλους τουςεκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία τηςΔ/νσης Α/θμαις Εκπ/σης Ανατ. Αττικής.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες από 9:00-13.30.Για τη διευκόλυνση της αιμοληψίαςαλλά κυρίως για λόγους προφύλαξης, θα καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα(ραντεβού) προσέλευσης για κάθε εκπαιδευτικό και θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Στους εκπαιδευτικούς που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αποσταλεί ειδική βεβαίωση για την μετακίνησή τους. Σημειώνεται ότι οι αιμοδότες δικαιούνται δύο ημέρες άδεια για κάθε αιμοληψία.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ατομικά στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4I5TvtpAQRU5jPM8ZzWsFg27N8yDvfJdAso04wz5cZPcYoA/viewform

ή τηλεφωνικά ή με SMS στην υπεύθυνη για το συντονισμό της αιμοδοσίας Β. Βορύλλα στο 6974074794.

Η Διευθύντρια

                                                                                                      Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 

                                                                                                                            Βασιλική Ξυθάλη

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail