Εγγραφή στο σωματείο- Οικονομική τακτοποίηση – Τρόποι καταβολής συνδρομής

ΑΠ 250   /25-9-2023                                                                                     Προς: τα μέλη

Έπειτα από πολλά ερωτήματα και αιτήματα για εγγραφή στο Σύλλογο ενημερώνουμε:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «Κ. Σωτηρίου», είναι το πρωτοβάθμιο σωματείο των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία των δήμων Παιανίας, Κορωπίου, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού, και Λαυρεωτικής. Μέλη του είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα παραπάνω σχολεία με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας επικαιροποιώντας την απόφαση προηγούμενου σχ. έτους σχετικά με την συνδρομή και τη διαδικασία οικονομικής τακτοποίησης των μελών  μας αποφάσισε:

Καλούμε όλες/ όλους να ολοκληρώσουν την διαδικασία  εγγραφής  που μας δίνει δυνατότητα παρέμβασης στο σωματείο και τις ομοσπονδίες ΔΟΕ, ΑΔΕΔΥ,  δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, απόκτησης κάρτας ΔΟΕ,  καθώς και όποια άλλη αναγκαία συνδικαλιστική /νομική υποστήριξη. Για να ολοκληρωθεί όμως η διαδικασία – εγγραφή  αρκούν τα παρακάτω:

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Ενημερώνουμε ότι οι συνδρομές των μονίμων εκπαιδευτικών που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής, για τη συνδικαλιστική χρονιά 2023-2024 θα παρακρατηθούν σε 4 δόσεις από τη Μισθοδοσία τους 3 ×7 και 1×6, τους μήνες από τον Δεκέμβριο του 2023- Μάρτιο 2024.

Αν κάποιος,α συνάδελφος,ισσα επιθυμεί να είναι μέλος αλλά να μην παρακρατηθεί συνδρομή από τη μισθοδοσία  μπορεί να καταβάλει τη συνδρομή σε μετρητά στα μέλη του Δ.Σ. και να λάβει απόδειξη ή να καταθέσει το ποσό στην τράπεζα Πειραιώς  στο λογαριασμό: GR7801711790006179010143847  ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ και  με αποστολή της απόδειξης πληρωμής στο email του συλλόγου syllogosksotiriou@gmail.com

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι επειδή θα γίνει παρακράτηση μέσω της μισθοδοσίας τους με ενιαία εντολή οι ελάχιστοι συνάδελφοι που πιθανά  δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου μπορούν να στείλουν email στο σύλλογο ώστε να μην τους συμπεριλάβει στην κατάσταση των μελών του για την παρακράτηση συνδρομής μέχρι το αργότερο 25 Οκτωβρίου  2023 .

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΥΣΠΕ

Οι αναπληρωτές και οι αποσπασμένοι  θα  καταβάλουν τη συνδρομή σε μετρητά στα μέλη του Δ.Σ.  ή με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς  στο λογαριασμό: GR7801711790006179010143847  ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ και  με αποστολή της απόδειξης πληρωμής στο email του συλλόγου syllogosksotiriou@gmail.com.

Θα σταλεί  έντυπο συμπλήρωσης για τους αναπληρωτές και αποσπασμένους που  υπηρετούν σε κάθε σχ. μονάδα.

Οι λίγοι  συνάδελφοι που υπηρετούν  σε περισσότερα από ένα σχολεία και αυτά ανήκουν σε δύο συλλόγους να έρθουν σε επικοινωνία με το μέλη του Δ.Σ και να δηλώσουν σε ποιο σύλλογο θέλουν να συμμετέχουν.

Η συνδρομή καθορίστηκε με απόφαση  16/11/22 και έχει ως εξής:

των μονίμων εκπαιδευτικών ορίζεται στα 27 ευρώ (στη ΔΟΕ αποδίδουμε τα 22 ευρώ, 5 ευρώ κατατίθενται στο ταμείο του συλλόγου μας )

των αναπληρωτών/τριών πλήρους ωραρίου στα 17 ευρώ (στη ΔΟΕ αποδίδουμε 15 ευρώ, 2 ευρώ κατατίθενται στο ταμείο του συλλόγου μας)

των αναπληρωτών/τριών μειωμένου ωραρίου στα 7 ευρώ (στη  ΔΟΕ αποδίδουμε 7 ευρώ, δεν κρατάμε τίποτα για το ταμείο του Συλλόγου)

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το Ταμείο του συλλόγου μας τροφοδοτείται αποκλειστικά από τα μέλη του.

Με τα χρήματα αυτά στηρίζονται:

• όλες οι αγωνιστικές αποφάσεις του συλλόγου
  • πολιτιστικές, επιμορφωτικές δράσεις του συλλόγου
  • έχει δοθεί οικονομική ενίσχυση των απεργών ( ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ)
  • στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε  συνάδελφους/πληγέντες/  διωκόμενους
  • Καλύπτουμε δικαστικά έξοδα για συλλογικές και ατομικές ανάγκες που άπτονται του εργασιακού περιβάλλοντος