ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ-ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Print Friendly, PDF & Email

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Έχουμε αποδομήσει όλο αυτόν τον καιρό ένα προς ένα, τα έωλα επιχειρήματα της αυτοαποκαλούμενης ‘Ανεξάρτητης Κίνησης-Ανταρσύα’ στον Σύλλογό μας. Είναι όμως φανερό πως η ηγετική ομάδα της παράταξής τους, βρισκόμενη σε πλήρη πανικό και μην ξέροντας να κάνει κάτι άλλο, επιλέγει και πάλι αυτό που ξέρει καλά. Επιλέγει τον δρόμο της μισαλλοδοξίας, της συκοφάντησης και του διαχωρισμού των Συναδέλφων σε ικανούς και προδότες σε καλούς και κακούς. Συγχαρητήρια!!! Είναι άξιοι συνεχιστές της ιστορίας τους και επιβεβαιώνουν με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο όλα όσα λέμε τόσο καιρό. Τους ευχαριστούμε!!! Ανήκουν όμως στο παρελθόν και σε έναν συνδικαλισμό που έχει προκαλέσει κούραση και αηδία στους Συναδέλφους.

Διαστρεβλώνουν και λένε συνεχώς ψέματα σε ό,τι αφορά τις θέσεις μας για όλα τα εκπαιδευτικά ζητήματα, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν συνδικαλιστικά και προσωπικά. Οι «Ενωμένοι Εκπαιδευτικοί» όμως δε θα τους κάνουμε το χατίρι. Δε θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της λάσπης. Δε θα ασχοληθούμε με τα άθλια και συκοφαντικά κείμενα της γλωσσικής αφασίας, της έλλειψης επιχειρημάτων και του λαϊκισμού και από εδώ και πέρα απαξιούμε ακόμα και να τους απαντήσουμε. Ούτε θα ασχοληθούμε με τις εμετικές προσωπικές επιθέσεις τους και τους χαρακτηρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που βγάζουν τα “παπαγαλάκια” τους, τα οποία έχουν εκτός των άλλων, παντελή έλλειψη αισθητικής. Ούτε και περιμένουμε να καταλάβουν αυτοί που φορούν μόνιμες κομματικές και παραταξιακές παρωπίδες τι σημαίνει συνεργασία για τα δικαιώματα των Συναδέλφων και τα αιτήματα του Κλάδου.

Εμείς επιλέγουμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο των επιχειρημάτων, του καθαρού λόγου και των υπεύθυνων και σοβαρών προτάσεων. Επιλέγουμε να ασχοληθούμε με την επόμενη μέρα του Συλλόγου μας και πώς θα βγάλουμε τον Σύλλογό μας από το τέλμα που τον έχουν οδηγήσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί θα βρίζουν με χυδαιότητες και εμείς θα καταθέτουμε προτάσεις. Αυτή είναι η επιλογή μας. Διαφορετικά θα είμαστε ανακόλουθοι με τις αρχές και τις αξίες του σχήματός μας. Είμαστε δύναμη ευθύνης, δε φοβόμαστε να την αναλάβουμε, δε φοβόμαστε να δουλέψουμε με βάση τις θέσεις και τις αρχές μας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να γυρίσουμε την πλάτη στις φωνές του μίσους και της μισαλλοδοξίας. Χορτάσαμε άλλωστε πια τόσα χρόνια.

Σας κοιτάζουμε στα μάτια και σας καλούμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο του Συνδικαλισμού που μας αξίζει και να προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί για τον Σύλλογο που θέλουμε. Να γυρίσουμε σελίδα οριστικά πια στους ακραίους λαϊκιστές, και να βαδίσουμε όλοι μαζί με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΎΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ! Με τη μόνη λέξη που θα μας καθοδηγεί: Τη λέξη Συνάδελφος.

Στις 27 Νοέμβρη αλλάζουμε σελίδα για έναν Σύλλογο:

  • ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΑΡΚΗ
  • ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΑΝΘΩΠΙΝΟ

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail