ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τη ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ στη Δ/νση Ανατολικής Αττικής

Print Friendly, PDF & Email
‼️Στο περιθώριο της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας 5/11/20 στα γραφεία της Δ/νσης Αν. Αττικής, προέκυψαν διευκρινίσεις σχετικά με τη μισθοδοσία των αναπληρωτών.
1. Οι συνάδελφοι της 3ης φάσης, έχουν προσληφθεί όλοι με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(ΠΔΕ) και θα πληρωθούν 1η φορά στις 9/11.
2. Οι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν με τρίμηνες συμβάσεις, δε θα είναι στη μισθοδοσία Νοεμβρίου(!) και θα πληρωθούν στην επόμενη. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί συνάδελφοι αδυνατούν να καλύψουν τα πάγια έξοδα που έχουν με τη διαμονή τους μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.
3.Έχουν αποδοθεί τα μισθολογικά κλιμάκια(ΜΚ) σε όλους όσους ήταν στην Αν.Αττική την περσινή χρονιά.
4.Για όσους δούλευαν την προηγούμενη χρονιά σε άλλες διευθύνσεις εκπαίδευσης, έχουν ζητηθεί υπηρεσιακά τα στοιχεία των κλιμακίων με τα οποία πληρώνονταν πέρυσι και θα πληρωθούν με κλιμάκια στην επόμενη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου. (Μικρό ενδεχόμενο υπάρχει κάποια διεύθυνση να μην ανταποκριθεί άμεσα στο να στείλει τα κλιμάκια.) Σε αυτά τα κλιμάκια, δεν περιλαμβάνονται τυχόν νέα στοιχεία που προέκυψαν φέτος. Ακόμη έχει ξεκινήσει η διαδικασία διαπίστωσης γνησιότητας των μεταπτυχιακών τίτλων η οποία είναι χρονοβόρα και με το δεδομένο ότι είναι δύο υπάλληλοι για 1500 φακέλους αναπληρωτών, όλα δείχνουν ότι θα χουμε και πάλι τις μεγάλες καθυστερήσεις των προηγούμενων χρόνων.
Δυστυχώς η πλήρης απόδοση των κλιμακίων σε όλους, παραμένει μια απίστευτη, παράλογη διαδικασία κατά την οποία πρέπει να επαναλαμβάνονται οι ίδιες χρονοβόρες γραφειοκρατικές εργασίες, για τα ίδια άτομα, κάθε χρόνο.
Πρέπει επιτέλους να μπουν όλα αυτά τα στοιχεία σε μια κεντρική τράπεζα δεδομένων του υπουργείου, από όπου θα αντλούνται από όλες τις διευθύνσεις, άμεσα, κάθε χρόνο.
5.Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοίνωσε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων,
ότι έχει δημιουργηθεί νέο e-mail για τα θέματα που αφορούν αποκλειστικά τη μισθοδοσία των αναπληρωτών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ. Αυτό είναι το : misthodosia.espa@dipe-anatol.att.sch.gr .
Σε αυτό μπορούν οι αναπληρωτές να αποστέλλουν τυχόν ερωτήματα που αφορούν τη μισθοδοσία τους, καθώς και παραστατικά αποφάσεων ΙΚΑ για μακροχρόνιες ασθένειες και άδειες κύησης και λοχείας.
Αυτό το mail θα χρησιμοποιείται επίσης για τον καθορισμό ραντεβού προκειμένου να κατατεθούν τα έγγραφα για τη διεκδίκηση των οδοιπορικών της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2020-2021 για τους αναπληρωτές.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail